Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még is hogyan birkózhatnék meg az élet nehézségeivel?
Figyelt kérdés
Annyira rossz az életem, hogy már még semmi életkedvem sincs. Még egy párkapcsolat sem jön össze, míg más velem egykorú lányoknak van évek óta tartó kapcsolatuk, vagy házasok, és gyerekük van. Nekem semmit sem sikerült elérnem az életben, még egy diplomám sincs, sosem jártam még főiskolára sem, arról is lecsúsztam egy jó pár ponttal. Szóval még egy jó munkám sincs, amit szeretnék, mint másoknak. Ezek szerint mások minden jót megérdemelnek csak én nem? n/242016. febr. 19. 12:24
11/12 anonim válasza:
Nyugi, nekem is van barátnőm, aki ebben a korban ment férjhez és már szült is. Én is akarok nemsokára. De nem kell kétségbeesni, ha neked másképp van beosztva az életed. Megleled majd az utadat!
12/12 anonim válasza:
Ne aggódj, nem csak te vagy nehéz helyzetben. Tudom, ez nem segít, de ilyenkor arra kéne gondolnod, hogy van honnan kiírnod ezt a kérdést, van energiád is (tehát eszel), van barátnőd biztos legalább 1. Ha megnézed, csomó embernek még ezek az alap dolgok sincsenek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!