Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én érzem úgy, hogy nőként sokkal nehezebb az élet?
A nőkkel szemben lényegesen több az elvárás minden téren. Amíg egy pasi lehet mackós, igénytelen is, és így is lehet szép barátnője, addig egy ilyen lány eláshatja magát...
Munkahelyen is kevesebbet keresnek a nők, sok helyre pedig alapból extra szolgáltatások reményében veszik fel őket. A háztartást is ők vezetik, ők főzzenek, takarítsanak, mert ez az elvárás, neveljenek gyereket, és közben mindig legyenek tipp-topp külsejűek meg dögösek, és soha ne mondjanak nemet a szexre, mert fáradtak, különben egyből megcsalják őket.
Egy átlagos vagy csúnya lánynak pedig esélye sincs, mert még ha össze is szed valami pasit, az akkor is a bombanők képére fog maszturbálni, meg őket fogja megbámulni az utcán... Egy csúnya srác tud kompenzálni a humorával, a magabiztosságával, egy lány ilyennel nem sokra megy, ha nem szép és csinos.
Szerintem ez egyáltalán nem igaz.
Nekem sincs bajom azzal, ha egy lányon van némi felesleg, narancsbőr, stb.
Nőknek sem kell úgy kinézni mintha egy címlapról léptek volna ki, hogy szeressék és szexeljenek velük.
A lányoknak meg ott van a smink és a dögös ruhák. Szerintem kiegyensúlyozott a helyzet.
Azért érzed így, hogy nehezebb az életed nőként, mert nem bírod érvényesíteni az akaratodat se egy kapcsolatban, se általában ( = neked "kell" a háztartásban mindent csinálnod, stb), és valószínűleg önbizalomhiányos is vagy.
Én nem tapasztaltam ilyesmit, hogy bármi is olyan nehéz lenne nőként.
Technikailag nem nehezebb. Az iga, hogy a nőnek kell szülni és nem a férfinak, de vannak olyan dolgok a férfiaknak amivel ez úgymond egyensúlyba van. Pl. nőkkel nem cipeltetnek nehéz bútorokat, de egy férfitől elvárják, hogy megcsinálja, mert férfi, még ha nehezen is bírja el.
Nem érzem igaznak amit állítasz, mivel nőként még hasonlóan rossz helyzetben sem vagyok. Igaz, még nem vagyok férjnél, de eddig ilyesmit nem tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!