Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak én érzem úgy, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én érzem úgy, hogy nőként sokkal nehezebb az élet?

Figyelt kérdés

A nőkkel szemben lényegesen több az elvárás minden téren. Amíg egy pasi lehet mackós, igénytelen is, és így is lehet szép barátnője, addig egy ilyen lány eláshatja magát...

Munkahelyen is kevesebbet keresnek a nők, sok helyre pedig alapból extra szolgáltatások reményében veszik fel őket. A háztartást is ők vezetik, ők főzzenek, takarítsanak, mert ez az elvárás, neveljenek gyereket, és közben mindig legyenek tipp-topp külsejűek meg dögösek, és soha ne mondjanak nemet a szexre, mert fáradtak, különben egyből megcsalják őket.

Egy átlagos vagy csúnya lánynak pedig esélye sincs, mert még ha össze is szed valami pasit, az akkor is a bombanők képére fog maszturbálni, meg őket fogja megbámulni az utcán... Egy csúnya srác tud kompenzálni a humorával, a magabiztosságával, egy lány ilyennel nem sokra megy, ha nem szép és csinos.

2016. márc. 7. 23:54
1 2 3
 21/23 Sunshinedoll ***** válasza:
Mit beszélsz, hát alacsony, csúnya, fehér, hetero cisznemű férfiként a lEGROSSZABB AZ ÉLET!!!!!!!
2016. márc. 8. 12:34
 22/23 anonim ***** válasza:

Lányként nem értek egyet veled.

Sok férfinak nagyon tetszik egy lány akkor is, ha duci, vagy csak nem feszes, míg az ilyen férfiak nagyon sok lánynak nem jönnek be.

A háztartást sem mindenhol a nők vezetik már 2016-ban, olyan pasit kell kifogni, aki nem régimódi gondolkozású tapló.

A nevelés is két emberre tartozik, a nemet mondás meg a szexre nemtől független.

Az átlagos vagy csúnya fiúknak pedig esélye sincs...

2016. márc. 8. 18:06
 23/23 anonim ***** válasza:
Én pont a napokban beszélgettem erről a témáról két fiú haverommal, mind a kettőjüknek van párja, az egyik nős, a másik most készül házasodni. ők azt mondták, hogy mindig közösen takarítanak, főznek stb. a párjukkal. Azt tanácsolták, ha netán egyszer lesz férjem, vagy szerzek egy pasit, dolgozni fogok és mellette elfogja várni, hogy én főzzek, takarítsak EGYEDÜL, azonnal hagyjam ott a fenébe, és keressek egy normálisat.
2016. márc. 8. 20:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!