Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Titeket zavarna, ha tájszóláss...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna, ha tájszólással beszélne a másik?

Figyelt kérdés
Tud normálisan beszélni, csak ilyenkor oda kell figyelnie, és néha azért kicsúszik neki. :/

2016. márc. 11. 10:58
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

Minek őrizzem a "hagyományt"?

Csak viccet csinálok velem magamból.

2016. márc. 11. 12:00
 12/30 A kérdező kommentje:
*vele
2016. márc. 11. 12:01
 13/30 anonim ***** válasza:
55%

Irnal nekem egy pelda mondatot?:)

(Ilyesmire gondoljak, hogy Szeged=Szöged, krumpli=pityoka=kolomper)

Egyebkent eleinte zavana, de talan hozzatudnek szokni.

Viszont ha nagyobb kozonseg elott jelennenk meg akkor zavaro lenne elegge.

2016. márc. 11. 12:07
 14/30 A kérdező kommentje:

"Viszont ha nagyobb kozonseg elott jelennenk meg akkor zavaro lenne elegge."

Erről beszélek, ciki és kész.

2016. márc. 11. 12:14
 15/30 anonim ***** válasza:

Nő vagy férfi vagy?

Azt írtad csak néha "jön" elő.

Nem kell emiatt elkeseredni:))))

2016. márc. 11. 12:26
 16/30 A kérdező kommentje:

Otthon pedig normálisan beszélni ciki.

Felidegelem magam, a végén meg sem szólalok.

2016. márc. 11. 12:34
 17/30 anonim ***** válasza:
56%
Nem csinálsz vele viccet magadból max alapjáraton nincs önbizalmad és ha nem emiatt, akkor a pattanásos bőröd, vagy a furcsa alakú kisujjad miatt szoronganál...
2016. márc. 11. 12:51
 18/30 anonim ***** válasza:

Kiskoromban én is egy ideig "szögediesen" beszéltem (vannak szegedi felmenőim), néha még mindig rám jön, nagyszüleimmel így beszélek a mai napig, nem is tudatosan "váltok", hanem reflex.

A párom is néhány szót számomra furán mond, nem zavar, ilyenek vagyunk.

2016. márc. 11. 14:40
 19/30 A kérdező kommentje:
Igen, a szegedieknek van egy sajátos beszédjük. :)
2016. márc. 11. 15:14
 20/30 anonim ***** válasza:
44%
Megmondom őszintén, engem zavar, egy párkapcsolaton belül legalábbis. Bántja a fülemet. Egyszer együtt voltam egy fiúval, aki Érsekújváron élt, de a családja azon belül is nagyon felvidéki volt, Besenyőről meg Udvardról származtak, szóval nem tudom, melyik része felelt a tájszólásért, de míg más érsekújvári ismerősök szép tisztán beszélték a magyart, addig a srác nagyon nem. Olyanok voltak jellemzők, mint utálom helyett "úúúútalom", meg "ne világíjjá' már!" meg "aztat", meg "ez igen e!" Az első hónapokban, amikor még megvolt a rózsaszín köd, el tudtam ettől tekinteni, de ahogy az felszállt, és egyre több probléma merült fel a kapcsolatban, azzal egyenes arányban egyre jobban irritált a beszédje is. És ő végig így beszélt, nem csak néha kicsúszott.
2016. márc. 11. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!