Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehet tapintatosan, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet tapintatosan, de határozottan szűrni a dohányosokat?

Figyelt kérdés
Én (F) nem dohányzom és rettentően zavar a kátrány íz, ha egy nőnél megérzem. Nem finnyásság, hanem egyszerűen öklendezek a bagószagtól. És annyira rossz, hogy ma a nők túlnyomó többsége pöfékel. Nem tudom, mi a jó ebben, de egyszerűen képtelen vagyok elviselni. Vagy "bunkóság" kiírni, hogy csak akkor jelölj ha nem cigizel?

2016. márc. 10. 07:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hová szeretnéd ezt kiírni, de nyilván ésszerű előre jelezni, hogy olyannal szeretnél ismerkedni, aki nem dohányzik, így nem raboljátok egymás idejét. Ehhez semmilyen tapintatosság nem kell, mert nem bunkóság olyan párt keresni, aki nem csinál valamit, amit te sem. Csak nem kell, hogy az egész átmenjen sértegetésbe. Egyszerűen csak jelzed, hogy nálad ez kizáró ok, mert téged ez zavar.
2016. márc. 10. 14:37
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerintem nem bunkóság.

Írd ki simán a nemtudomhova, hogy dohányzók ne.

2016. márc. 10. 16:11
 13/13 anonim ***** válasza:

Ha kizárólag nemdohányzó párt keresel, akkor egyszerűen írd ki azt.

Hótt egyszerűen.

2016. márc. 10. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!