Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden önmagát határozottan csúnyának valló embernek. (? )
Voltam vékony és voltam molett. Sajnos megint visszahíztam, de én így szeretem magam. Csak zöldséget eszem általában, mégsem fogyok egy grammot sem. Én már elfogadtam ilyennek magam. És elfogadott a párom is.
Számomra nincsenek csúnya vagy szép emberek. Vannak helyettük karizmatikus és kevésbé karizmatikus ember.
Karizmatikus, határozott, vonzó kisugárzású egyén, aki a lényével ragad magával, nem pedig a sminkjével, a ruhájával vagy az arcával.
Egy jellemtelen, gyenge ember engem nem vonz. Felőlem ő lehet akármilyen karcsú, ha nincs benne az a plusz.
A szépség relatív, mikor fogják már ezt fel?! Én el birok határolódni a divatlapok modelljeitől. El tudok hatérolódni a ránctalan 60 évesektől. Mert tudom, ismerem a valóság tartalmát. Hogy mi az igazi! Az igaz dolgok pedig belül vannak. A Fejben, a szívben és a lélekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!