Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett ilyen? Miért nem adta önmagát?
Miért? Én se vagyok 20 éves... :)
Miből gondolhattam volna? Elmagyaráznád? Senki nem szól előre hogy milyen valójában.
Akkor az a következő kérdés, miért vagy vele?
Nem kapsz elég figyelmet, nem veszi ki a részét a házimunkából, ellenben anyuciról képtelen leszakadni. És nem érti, miért nem rajongsz érte úgy, mint az eddigi csajai. Ebben benne van, mit vár tőled, meg az is, hogy ő nem fog megváltozni, mert másnak így is jó lesz.
Azért akkora rajongás nem lehetett, ha véget értek a kapcsolatai, én úgy gondolom. :)
Nekem se kéne ilyen férfi, nem hogy házasságra, de együtt élésre sem.
Házicselédnek szerződtél hozzá, csak fizetést nem kapsz.
Én kiraknám. De te tudod, meddig vagy képes ezt elviselni.
40 éves "örök agglegény" férfi eleve gyanús. A környezetemben az ilyenek vagy anyuci bábjai vagy amolyan szélsőgéges pesszimista-flegmatikus emberek semmi célokkal.
2-nek igaza van.
Ha egy 40 éves férfi még nem volt soha nős, meg nem volt még legalább egy hosszú (8-10 éves) kapcsolata, ott már komoly bajok vannak. Annak oka van, ha még nem kelt el.
Az elején megjátszotta magát, amíg behálózott, és most meg elvárja, hogy elfogadd az új játékszabályokat.
Ez egy elég buta kérdés.
Ha önmagát adja, és a kezdetektől elvárja, hogy kiszolgáld, ő meg le se tojik téged, csak poshad a tv előtt, összejössz vele?
Azért mert ha igy kezdi, hogy lusta vagyok, es anyuci pici fiacskaja akkor a büdös életben nem jöttél volna össze vele. Ezt o is tudja te is tudod. A kapcsolat elején mindenki ezt csinálja kisebb nagyobb mértékben, szeretnénk valakit magunk melle az mar szinte mindegy, hogy kicsoda, ha elkezdi bekajalni a cukormazat akkor mar mindegy mi van alatta, addigra kialakul az a kötődés ami elég ahhoz, hogy nem mind ki, szakitok, mert nem igy ismertelek meg.
A modern társadalmi problémák egyikével szembesült, s ez sajnos nem ritka. Anyu es apu boldogtalan/elváltak , anyu egyetlen öröme, az élete értelme, az egyetlen pici szerelme a kisfia. S, hogy megmutassa apu milyen egy szemet ezert, elhalmozza minden szeméttel es negedes szeretettel a kis szeme fényét. A gyerek megszokja, 25 évesen, mikor mar egész életében, kiszolgaltak nem fog alkalmazkodni, mert nem ezt tanulta meg. ot akkor is szeretik ha nem csinál semmit. Az egyik barátom (lany) mesélte, majd mindegyik exe ilyen volt. Az egyik meg azt is mondta neki, hogy jo lenne, ha úgy oltozkodnel mint anya mert az olyan szexi. Beteg egy világban élünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!