Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni megalázkodás nélkül, hogy melyik nőnek van barátja?
Minden Nőnek van barátja, ez olyan mint a Colombo felesége, még nem láttad, de tudod hogy van.
Túl sok őszinteséget ne várjál egy Nőtől, főleg egy kapcsolat elején, a mai világban a bizalmatlanság alap.
A kedvencem az volt, amikor még táncot tanítottam és a kávézóban üldögéltem amikor leült az asztalhoz egy leányzó akivel szóba elegyedtem(a röplapunkat nézte), de kb a harmadik mondat után közölte hogy van pasija, majd 10 perc múlva tudatosult benne, hogy én vagyok a tanárbácsi. Soha nem felejtem el azt a fejet, egy pindurkát zavarba volt. Az óra végén közöltem ,hogy van pár ingyen belépőm a Morissons latin estre, és amikor odajött megkérdeztem, hogy ügye a barátodnak is szeretnél vinni, erre elmosolyodott és azt mondta hogy csak 1 belépőre van szüksége!!!! :)
Technikalilag ez egy varázsmondat, amolyan eufémizmus a "takarodj innen te féreg"-re?
#5, #12:
Nagyon egyszerű, amikor egy nő szingli lesz, mindig akad új krapek minden ujjára, pláne mióta a facebook és társai ennyire elterjedtek. Elég ha szinglire állítja magát és máris bombázzak.
Továbbá az életben is folyamatosan érik őket külső hódió ajánlatok, szóval ha épp szingli akkor igent mond a legjobb külsejű férfinek, aki lehetőleg bmw-vel vagy audival van.
A csúnya lányok beérik kevesebbel is, de ők is ezt preferálják, sőt vannak olyanok akik azért szinglik, mert képtelenek beérni egy átlagosabb, vagy egy átlag alatt lévő férfival.
"Hogyan lehet eléri a kölcsönös érdeklődést?"
"De valahogy el lehet érni hogy beleszeressenek az emberbe, nem?"
Amíg ilyen kérdéseket teszel fel, addig reménytelen az egész.
Már miért is...? Jó, erős önbizalomhiányom van, igen. Emiatt félek. A félelem szül ilyen kérdéseket.
Nem lenne célszerűbb tárkeresőkön ismerkedni? Ott nem kell szembesülnöd ezzel a problémával. Lehet hogy jót tenne az önbizalmadnak is és jobban tudnál kommunikálni. Senki sem született zseninek, nem árt a gyakorlás!!!
38F
A tárkeresők működnek? Itt az oldalon szöryű demoralizáló kampány van ellene. Hogy "úgysem ír vissza senki" meg "csa a jó pasikra buknak". Remélem ez is csak a hely szelleme és nem így van. Meg fogok vele próbálkozni. Szerencsére nem sablondumáim vannak, így talán... Lesz valami majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!