Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nehéz társat találnia egy olyan 30 éves férfinak, akinek nincs egzisztenciája?
100 ezer nettót nem nehéz összeszedni azért...
Én sima érettségivel keresek közel 200-at sima érettségivel és pesten élek, albérletben, egyedül.
Plusz még 30 sem vagyok... Keress más munkát szerintem.
Hasonló szituációban vagyok egy férfival. Nem részletezném, de a lényeg az hogy ha ennyire keveset keresel akkor nehéz lesz közös jövőt tervezni egy hozzád hasonló nővel akit nem vett fel a pénz. Ha pedig a fizetésed 2.5-3-4 x keresi értelemszerűen nem fog összejönni veled. Kivétel ha már 40 éves és mindenképp gyereket és férjet akar és nem érdekli hogy kb. ő fog téged eltartani. Mondjuk nem hinném hogy ez lenne az álmod.
Sajnos, nagyon kevés az esélyed arra hogy összejöjj olyan korodbeli nővel aki csinos, fiatal, ápolt, jól szituált, jó megjelenésű, intelligens. Az ilyen nők olyan férfiak közül válogathatnak akik jobban elvannak engedve anyagilag és igy több közös program is megvalosítható - utazás, wellnes, éttermek, bulizás, autó, saját lakás még ha albi is, vásárlás, ajándékok - ami pénzbe kerül.
Probálj meg egy jobb állás után nézni és önállosodni aztán párt keresni.
Sajnos ebben az országban nagyon keveset fizetnek az ilyen megbecsült hivatásra mint a mentősök. Ez nagyon szomorú :(
Legalább 300 ezret kéne kapnod, a csőd szélén álló görögöknél egy mentős 1300 eurót visz haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!