Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg nehéz társat találnia...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nehéz társat találnia egy olyan 30 éves férfinak, akinek nincs egzisztenciája?

Figyelt kérdés
100 ezer nettó és nyilván emiatt, mivel Pesten él albérletre nem futja, így szüleivel él, természetesen nincs kocsija.
2016. márc. 7. 17:49
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
83%
Nem nehéz. Lehetetlen.
2016. márc. 7. 17:49
 2/19 anonim ***** válasza:
82%
Ukrajnában bejönnél az ottani nőknek, csak hát az annyira balkán, hogy AIDS járványtól kezdve, háborún át minden van ott.
2016. márc. 7. 17:51
 3/19 anonim ***** válasza:
51%

100 ezer nettót nem nehéz összeszedni azért...

Én sima érettségivel keresek közel 200-at sima érettségivel és pesten élek, albérletben, egyedül.

Plusz még 30 sem vagyok... Keress más munkát szerintem.

2016. márc. 7. 17:52
 4/19 anonim ***** válasza:
92%
*hopp, szóismétlés :(
2016. márc. 7. 17:52
 5/19 A kérdező kommentje:
Őszintén mit tudok csinálni? Hivatásomnak élek, ami fontos nekem, tehát mentőzök, így sajnos ennyi a fizetés. 100 ezer nettóból egyedül lehetetlen albiba menni, de minek költsem feleslegesen a pénzt, ha megvan az "ingyen" lakhatásom?
2016. márc. 7. 17:54
 6/19 A kérdező kommentje:
3. mentőtiszt vagyok ugye ráadásul az diploma, mivel ez a hivatásom ezt tanultam, nem fogok más munkát emiatt szerezni
2016. márc. 7. 17:57
 7/19 anonim ***** válasza:
68%

Hasonló szituációban vagyok egy férfival. Nem részletezném, de a lényeg az hogy ha ennyire keveset keresel akkor nehéz lesz közös jövőt tervezni egy hozzád hasonló nővel akit nem vett fel a pénz. Ha pedig a fizetésed 2.5-3-4 x keresi értelemszerűen nem fog összejönni veled. Kivétel ha már 40 éves és mindenképp gyereket és férjet akar és nem érdekli hogy kb. ő fog téged eltartani. Mondjuk nem hinném hogy ez lenne az álmod.

Sajnos, nagyon kevés az esélyed arra hogy összejöjj olyan korodbeli nővel aki csinos, fiatal, ápolt, jól szituált, jó megjelenésű, intelligens. Az ilyen nők olyan férfiak közül válogathatnak akik jobban elvannak engedve anyagilag és igy több közös program is megvalosítható - utazás, wellnes, éttermek, bulizás, autó, saját lakás még ha albi is, vásárlás, ajándékok - ami pénzbe kerül.

Probálj meg egy jobb állás után nézni és önállosodni aztán párt keresni.

2016. márc. 7. 18:01
 8/19 anonim ***** válasza:
74%
Van egzisztenciád, csak nem keresel jól. Nem hiszem, hogy ezen múlik a társtalálás.
2016. márc. 7. 18:01
 9/19 anonim ***** válasza:
93%
Az nem gond,hogy otthon élsz. Gondolom ennyiből tudtál az évek alatt sporolni annyit,hogy eltudj egy közös életet kezdeni egy nővek. Akár albiban is. Ha nem tudtál gyűjteni akkor, nézz ötleteket a neten.
2016. márc. 7. 18:02
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos ebben az országban nagyon keveset fizetnek az ilyen megbecsült hivatásra mint a mentősök. Ez nagyon szomorú :(

Legalább 300 ezret kéne kapnod, a csőd szélén álló görögöknél egy mentős 1300 eurót visz haza.

2016. márc. 7. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!