Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg egy portfólió fotózás megtöbbszörözi a társkeresési esélyeit egy férfinak?
Nőként van csak tapasztalatom. Én nem vagyok különösebben fotogén, míg élőben általában "jól el tudom adni magam", társkeresőn lényegesen alacsonyabb érdeklődést tapasztaltam irányomban. Élőben sokan mondják, hogy nagyon erős a kisugárzásom, ami viszont a képeken nem jön át.
Egyszer elmentem egy profi fotózásra. Nem kimondottan a társkereső miatt, hanem mert szerettem volna olyan fotókat, amiken átjön ez a bizonyos kisugárzás, és ezt profira bíztam. Idő kellett, míg feloldódtam, de megérte! Döbbenetes volt látnom a képeken az "átalakulást", hogy ugyanaz a smink, haj, háttér, ugyanaz a fotós, és természetesen ugyanaz az ÉN, és mégis egészen más képek készültek a fotózás elején, és a végén, amikor már megszoktam a kamerát, és sikerült feloldódnom.
És ha már voltak profi képek, akkor ezeket használtam társkeresőn is. Lényegesen több megkeresésem volt, mint kép nélkül, vagy hétköznapi képekkel. És ami a lényeg: az a kb. tucatnyi ember, akikkel személyesen is találkoztam társkeresőről, egyöntetűen azt mondta, hogy élőben pont azt tapasztalta velem kapcsolatban, amit a képeken, nem okoztam számukra csalódást!
Én el tudom képzelni, hogy férfiak esetében is így működik. A profi fotós meg tudja mutatni azt a "pluszt", ami eleve megvan benned, és élőben is meg tud nyilvánulni, csak egy hétköznapi, kétdimenziós képen nem feltétlenül érvényesül.
És még valami... nekem a képek nagyon nagy önbizalmat adtak. Elhittem magamról, hogy igenis vonzó vagyok, és ez az önbizalom is jelentősen növelte a társkeresési lehetőségeimet. Bár végül nem társkeresőn találtam meg a párom. :)
Pár hónapig fent kalandoztam egy társkeresőn, és nálam egyáltalán nem volt plusz pont, ha valakiről profi fotók készültek, és ezt használta. Volt, akinek a képeit nézve inkább azt éreztem, hogy erőlködik. Mindenáron felkelteni a figyelmet, a jobbik arcot mutatni, esetleg egy másik arcot. A képeken látszott, hogy profi munka, de valahogy olyan életidegen...
Nekem sokkal jobban tetszenek azok a képek, amit csak úgy előttek, életképek, spontán pillanatok, természetes mosoly. Amolyan kedvenc képek a családi albumból. Kirándulás, kávézás a naplementében, stb.
Én is ilyen képeket használtam, és nekem mindig volt bőven jelentkező, pedig nem felelek meg a mai szépségideálnak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!