Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg egy portfólió fotózás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg egy portfólió fotózás megtöbbszörözi a társkeresési esélyeit egy férfinak?

Figyelt kérdés
2016. márc. 2. 13:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Az attól függ. ha egy ronda ember portfóliózik az csak a kiröhögés esélyeit többszörözi meg. Ha kockahas, 40es kar, borosta, szőkésbarna fürtök, "szörfös" barnaság akkor nincs is erre szüksége.
2016. márc. 2. 14:00
 2/3 anonim ***** válasza:
91%

Nőként van csak tapasztalatom. Én nem vagyok különösebben fotogén, míg élőben általában "jól el tudom adni magam", társkeresőn lényegesen alacsonyabb érdeklődést tapasztaltam irányomban. Élőben sokan mondják, hogy nagyon erős a kisugárzásom, ami viszont a képeken nem jön át.

Egyszer elmentem egy profi fotózásra. Nem kimondottan a társkereső miatt, hanem mert szerettem volna olyan fotókat, amiken átjön ez a bizonyos kisugárzás, és ezt profira bíztam. Idő kellett, míg feloldódtam, de megérte! Döbbenetes volt látnom a képeken az "átalakulást", hogy ugyanaz a smink, haj, háttér, ugyanaz a fotós, és természetesen ugyanaz az ÉN, és mégis egészen más képek készültek a fotózás elején, és a végén, amikor már megszoktam a kamerát, és sikerült feloldódnom.

És ha már voltak profi képek, akkor ezeket használtam társkeresőn is. Lényegesen több megkeresésem volt, mint kép nélkül, vagy hétköznapi képekkel. És ami a lényeg: az a kb. tucatnyi ember, akikkel személyesen is találkoztam társkeresőről, egyöntetűen azt mondta, hogy élőben pont azt tapasztalta velem kapcsolatban, amit a képeken, nem okoztam számukra csalódást!

Én el tudom képzelni, hogy férfiak esetében is így működik. A profi fotós meg tudja mutatni azt a "pluszt", ami eleve megvan benned, és élőben is meg tud nyilvánulni, csak egy hétköznapi, kétdimenziós képen nem feltétlenül érvényesül.

És még valami... nekem a képek nagyon nagy önbizalmat adtak. Elhittem magamról, hogy igenis vonzó vagyok, és ez az önbizalom is jelentősen növelte a társkeresési lehetőségeimet. Bár végül nem társkeresőn találtam meg a párom. :)

2016. márc. 2. 14:09
 3/3 anonim ***** válasza:

Pár hónapig fent kalandoztam egy társkeresőn, és nálam egyáltalán nem volt plusz pont, ha valakiről profi fotók készültek, és ezt használta. Volt, akinek a képeit nézve inkább azt éreztem, hogy erőlködik. Mindenáron felkelteni a figyelmet, a jobbik arcot mutatni, esetleg egy másik arcot. A képeken látszott, hogy profi munka, de valahogy olyan életidegen...

Nekem sokkal jobban tetszenek azok a képek, amit csak úgy előttek, életképek, spontán pillanatok, természetes mosoly. Amolyan kedvenc képek a családi albumból. Kirándulás, kávézás a naplementében, stb.

Én is ilyen képeket használtam, és nekem mindig volt bőven jelentkező, pedig nem felelek meg a mai szépségideálnak. :)

2016. márc. 2. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!