Mi kellhet egy "amatőr fotó stúdió" kiépítéséhez egy garázsban? Kivitelezhető egyáltalán?
Ahány ember annyi elképzelés, van akinek inkább a különböző kisebb berendezések, van akinek a világítás fontosabb. Van aki sok hátteret szeret van akinek a sima fehér a mániája. Én 3db softbox-ot használok és egy 2,8x11m-es fehér hátteret. Még stúdió vakukon gondolkodok, de eddig a softboxokkal se volt baj.
Szerintem is inkább beszéld meg vele, hogy hogy szeretné és legyen jó ajándék mint közepes meglepetés:)
Lányodnak ez hobbi vagy munka célra kell?
Osztom az előttem szólók véleményét! Ajándékba tilos ilyet venni (kivéve, ha a megajándékozni szándékozott személy véletlenül elejtett a konyhában egy teljes listát, hogy mire lenne szüksége ;))
Ez kb olyan, mintha a család téged akarna meglepni egy kocsival, és vennének neked egy dízel, automata, kisbuszt, amikor te világ életedben egy benzines, kézi váltós roadsterre vágytál :)
Egyrészt, ahogy a többiek írják, a fotó stúdió mint fogalom nem létezik, van aki így rendezi be a sajátját, más pedig másként, egyik sem jobb vagy rosszabb, csak más.
Másrészt szerintem mindig veszélyes olyan holmit venni, amiből hitviták lehetnek. Lehet, hogy a lányod már kinézte, hogy melyik a kedvenc márkája mondjuk világításból, te pedig megveszed a konkurenciát, ami mondjuk semmivel nem rosszabb, de ugye a másik lett volna a tökéletes. Nem vezet semmi jóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!