Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők úgy általában az életben is úgy válogathatnak a férfiak közül, mint az internetes társkeresőkön?
Figyelt kérdés
2016. márc. 3. 19:28
11/15 Sunshinedoll válasza:
Én igen. De nem mindenki ilyen nagyigényű, mint én.
12/15 anonim válasza:
Vagy egyáltalán nem próbálkozott senki :)
14/15 anonim válasza:
Én nem igazán, mondjuk ha reggel felszállok a villamosra a korombeli pasik mondjuk durván 75%-a bejön, viszont a társkeresőn alig van olyan akire felfigyelnék, sok a rossz kép, a legtöbben olyan képet raknak fel amiben napszemüvegben vannak csak, vagy nem tudnak helyesen írni, ékezeteket lehagyják (engem néha ez is idegesít), nyomulnak még akkor is amikor megmondom nekik hogy sajnálom, de nem érdekelnek és ugye vannak olyanok is akik csak lyukra mennek. Sok-sok randim volt már internetről, és egyetlen egy olyan volt akire azt mondtam, hogy hű ő legalább udvarias és kedves, össze is jöttünk de sajnos később derültek ki a rossz dolgok. Az összes többiben semmi nem fogott meg vagy volt valami olyan tulajdonsága ami egyértelművé tette számomra, hogy miért online ismerkedik. Biztos vagyok benne hogy vannak normális srácok is az interneten, nem azt mondom, hogy nincs de még nem találkoztam egyel sem.
15/15 anonim válasza:
Ha az utánam füttyögő alkoholista, +50-es, igénytelen melósokat nem számítom, akkor nálam is összvissz 2 pasi próbálkozott be az elmúlt 4 évben, az egyikkel összejöttem és nagyon szeretem, a másikat le kellett koptatnom az első miatt, szörnyeteg vagyok :(
De tényleg nem tudom, lehet hogy a fullos plázacicáknál sorba állnak a pasik, az átlag lányoknál nagyon nem, az összes barátnőm így van, max néha ráakaszkodik az emberre 1-1 elmebeteg energiavámpír, akit képtelenség kedvesen meggyőzni, hogy hagyjon békén, és egy idő után konkrétan ijesztő lesz...
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!