Netes társkeresőkön a férfiak miért nem kapnak 1 levelet sem? Szinte totál szívás nekik! A nők meg napi 20-30 levél közül válogathatnak! Miért van ez?
A férfiak, akik erre az ismerkedési módra szorulnak, szinte totál bukás nekik az élet!
A nők választanak! A nők válogathatnak! Amelyik nő, pl. heti 100 levél közül sem tud választani, az már nem is tud több levélből sem!
El vannak szállva maguktól a lányok, kicsit lejjebb adhatnának az irreális, női logikás, idióta igényikből!
Teljesen mindegy amúgy,mert élőben is pontosan ugyanezt csinálják.Igazából hiába mondod ezt nekik,úgysem érdekli őket,mivel ők válogathatnak és nekik így jó teljesen.
Később majd sírnak hogy jajj nincs normális pasi,akkor meg már késő lesz. :)
Most biztos magamra zúdítom az égiek haragját, de leírom a tapasztalataimat a netes társkeresőkről.
Adva vagyok én, huszonéves nő, átlagos külsővel napi 10-13 megkeresés levélben vagy chat-en. MINDRE válaszoltam, a többség persze pár mondatot írt csak amiből semmit nem lehet leszűrni de még így is hemzsegtek a helyesírási hibáktól.
( amúgy nem mindegy hogy heti 1 de értékelhető vagy heti 100 de értékelhetetlen levelet kap az ember, én személy szerint az előbbit választanám, válogatni meg mindenki válogat, ez saját magunkkal szembeni igényesség is hogy milyen partnert választ az ember)
A többség nem volt szimpatikus külsőre vagy adatlap alapján (pl. nálam kizáró ok a cigizés - tudom ez az én hülyeségem -). Mikor elutasítottam valakit szinte kivétel nélkül jött az anyázás, meg a r@bancozás. Lehordtak mindennek holott udvariasan beszéltem és válaszoltam. Meg persze hosszú indoklást kért szinte mindenki, ha adtam annak valamely pontjába kötöttek bele ha nem adtam az volt a baj. Pár hét után inkább töröltem magam. Ki volt írva hogy komoly kapcsolat érdekelt csak ehhez képest minden 2. megkeresés szexkapcsolatra szólt.
10-20 évvel idősebb pasiktól is sok levél jött családosoktól detto.
Szerintem nem nagy igény hogy korban közel álljon hozzám, és senkitől nem várok el többet mint amit én letettem eddig az asztalra sőt, de úgy tűnik ez is sok.
Amúgy el is ment a kedvem az egésztől el vagyok én a munkával meg a sporttal nem erőltetem a párkeresést egy darabig. Az élet meg nem attól bukás hogy kellesz vagy nem kellesz a csajoknak. Ha a másik nemnél aratott sikereid köré építed az életed az csakis a te hibád. Fontos része az életnek a párkapcsolat ezt elismerem de korántsem teszi ki az egészet.
Ez szinte mindenhol így megy ám, nem csak a netes társkeresésnél!
Ha elmész egy közösségbe most lényegtelen hová, ha ott ismerkedni akarsz ugyanúgy próbálkoznod kell, mert ugye köztudott és ez szerintem mindenkinél egyértelmű hogy a férfinak kell kezdeményeznie!
Ez így van, ilyen az élet ezt el kell fogadni!
Na most ugye adódnak időnként olyan szituációk amikor kivételesen ez változik és egy csaj megy oda a számára szimpatikusnak tűnő pasihoz, ez szép és jó csak ugye ez egy kezdő lökés a pasi részéről, mert adódnak sokszor olyan helyzetek amikor a srác nem veszi észre úgy a lányt, vagy félénk, vagy akármi, és a lánynak szimpatikus és elkezd beszélgetni vele, csak úgy spontán. Ha a srác észreveszi hogy a csaj odament hozzá és beszélgetést kezdeményezett akkor utána már a srácnak kell(ene) folytatni a kezdeményezést, persze a nőknek is van dolguk ezzel ha ők is akarják hogy legyen valami, nekik is ugyanúgy kell adniuk a jeleket, meg időnként keresni a srác társaságát ha tényleg ők is akarják szóval a nőknek is van ilyen téren dolguk nem csak a srácoknak mert ha a csaj nem csinál semmit és a srác csak küzd azt egy idő után észreveszi a srác és akkor abbahagyja és itt szoktak lenni a bonyodalmak.
Na most netes társkeresésnél is hasonlóan kell ezt elképzelni a pasik azért csinálnak profilt ugyanúgy mint a lányok hogy a lány is visszatudja nézni az adatlapját mielőtt egyáltalán elolvasná a levelét vagy válaszolna rá. Persze ehhez ez is ez kell.
Legtöbb lány olyan akár neten akár élőben is hogy aki számára nem szimpatikus vagy ne az ideálja azt hanyagolja.
Nagyon ritka az amikor a lány mindenkit egyenrangúnak tekint és mindenkinek ad egy esélyt, ez olyan 1000 ből 1 ha van.
Persze én is jártam már így hogy egy lány írt nekem egy társkeresőn hogy szívesen megismerne de el is tűnt pár üzenet váltás után. Sokan direkt játszadoznak ezzel, direkt azért csinálják hogy nőjön az önbizalmuk és ez a netes társkeresésnél sajnos javarészt így van.
Most nem akarok általánosítani mert pontosan tudom hogy van rengeteg kivétel is, elég ha a lány tesómra gondolok tudom hogy ő napi 30 üzenetet kap átlagban és szinte tényleg nem tud dönteni de sokszor olyanokat is amikben lehurrogják hogy "jaj csak azért regisztráltál hogy növekedjen az egód meg így hülyítsél másokat" stb... üzeneteket is kapott már, ez rosszul is esett neki de nem az ő hibája és nem is a mások hibája ez. Sajnos ilyen a világ, javarészt a média átka ez.
Most én is egy társkeresőn direkt több lányt megnézek hogy ki milyen és nem csak a külsőt figyelem aki ír magáról pár sort, az már nálam nyerő eset persze attól is függ hogy mit írt.
Én olyan lánynak nem írok aki csak kitesz magáról pár jó képet leírja hogy milyen magas, hány kiló stb... De semmi személyeset azt hanyagolom mert kitudja milyen a csaj. Oké meg kell ismerni de ugye mindenkinél fontos az első benyomás, hogy az milyen.
Aki bunkó paraszt módon közelít felém azzal nyilván nem kezdeményezek további beszélgetést csak mert jól néz ki, de aki kedves hozzám és ez mindenki részénél észrevehető azoknál persze hogy viszonylag könnyebb az ismerkedés, barátkozás!
A barátnőmet is neten ismertem meg, igaz nem társkeresőn egy online játéknál írogattunk egymásnak és felvettük a kapcsolatot, mivel kiderült hogy szinte 20 percre lakunk egymástól csak más városba ami busszal, autóval, biciklivel és még gyalog is megközelíthető, igaz gyalog olyan 50 perc de az sem veszélyes, így gondoltuk hogy találkoznunk is kéne, ami össze is jött, és így ment tovább minden.
Sokan ugye már a kép alapján elítélik az embert és akkor a többiről már nem vesznek tudomást sajnos.
Én anno rengeteg lánynak írtam üzenetet, igyekeztem mindent beleadni hogy valahogy megfogjam őket, nem tudom mennyit küldtem ha 200 at nem akkor 1 et sem. És ezekből összesen 5 en válaszoltak azokból 1 olyan lány volt az aki nagyon jól nézett ki. nem is hittem volna hogy vissza fog nekem írni valaha de olyan jól összebarátkoztunk hogy elég tartós barátság alakult ki köztünk fiú-lány barátság ez igen létezik ez legalább is eddig minden jó. vele hetente találkozom van már párja de nem is zavar nagyon jó barátok vagyunk baráti társaságába is bekerültem barátnőmmel is nagyon jóban vannak, és jó minden, de ez nagyon nagyon nagyon ritka eset.
de ő is megmondta hogy volt amikor 1 hétig nem nézett fel, és akkor amikor felment vagy 150 üzenetet kapott egyből. Mondta is hogy 2 óra hosszát bámulta a képernyőt és csak az üzeneteket olvasta de a feléel ha végzett és mondta hogy csak kesének tudott így is válaszolni mert voltak számára nagyon szimpatikusak, meg nagyon nem szimpatikusak. Volt aki neki amolyan semleges volt de válaszolt neki hogy akkor ismerjék meg jobban egymást háta. Na most annak a srácnak lett a barátnője.
Szóval mindig a férfinak kell kezdeményezni ezt el kell fogadni sajnos.
Az hogy a lányok igénye a magasba szált annak is vannak okai hogy sok férfi van akik próbálkoznak főleg azok akik már lejjebb adtak és a csajok ezt ki is használják csak hogy minél több bókot kapjanak, van olyan is akihez tömegesen járnak a pasik és kedvére válogathat.
Van olyan lány is aki kifejezetten a mackós, kövér pasikra bukik mert szerinte ők aranyosak, na most pont hogy ő felé ezek a srácok nem nyomulnak. Mert ezek a srácok is elég félénkek ami szintén érthető, de nem megyek bele mert nem tudom min mennek keresztül az életben.
De lényegében ez az ok arra hogy nekünk Férfiaknak miért nehezebb az ismerkedés, de a nőknek sem egyszerű az élet, tesóm is annyi üzenetet kap folyton hogy egyszerűen nem tudja mihez kezdjen akivel tudja felveszi a kapcsolatot facebook elérhetőséget már csak akkor ad ha nagyon szimpatikus neki az illető, ami nála ritka. Ő is mondja hogy nem tud dönteni és nem egyszer kéri ki a véleményem hogy szerinte ő meg ő milyen lehet.
De élőben is oda kell tedd magad ha ismerkedni akarsz. Persze ha sok közös programotok van egy lánnyal akivel így jöttök össze a sok együtt töltött idők után erre is van esély, ez az ismerkedés legkönnyebb útja szerintem, nem mondom azt hogy itt nem kell oda adnod magad, de így azért egyszerűbb ha mindketten keresitek egymástársaságát és így szerettek egymásba.
A férfiak vannak irreális elvárásaik, ők sírnak itt mindig, hogy nem jut nekik barátnő.
Azért nem találtok barátnőt, mert túl magasak az elvárásaitok. Nem vagytok tisztább azzal mennyit értek, és mindegyikőtök 10 pontos barátnőt szeretne.
:D
volt elég barátnőm, nem adom le igénytelen buta nőre. maradok inkább egyedül
14:14
Mert ti beéritek ronda pasival is ugyebár?!
7-es vagyok.
Természetesen nem, de mindig a férfiak rinyálnak, hogy egyedül vannak, nem a nők.
A nők megtehetik, hogy válogassanak, a férfiak nem igazán.
Ez nem az én véleményem, ez a valóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!