Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez hogy senki sem jó?
A kavarás egy igen összetett folyamat. Célszerű egyszer jobbra, egyszer pedig balra elvégezni a mozdulatokat, hogy az elegy rendesen összeálljon. Babfőzelék, lecsó, tökfőzelék, ezeket mindig alaposan megkavarom.
Azt például tudtad, hogy a keverés vonatkozhat kártya paklira is. Elképesztő miket meg nem tud az ember.
Ha egyik kapcsolatból mész át a másikba,mondhatni forró váltás csinálsz teljesen normális, ha a partnereidet egymáshoz hasonlítod, nem tudsz elvonatkoztatni egymástól, ez így működik.
Ha az első Nő az életedben nagyon magasra teszi a mércét, az nagyon nagy törést jelenthet az életedben, anno dokihoz jártam amiatt, hogy ezt valahogy tudjam kezelni. Évekig próbáltam ismerkedni, de senki nem volt olyan jó, mint Ő, ha valami nem stimmelt, azonnal kiábrándult lettem, aztán ebbe a hajszába lassan belefáradtam. Kell egy kis szünet, amikor nincs senki melletted, amikor megtanulod értékelni azt,amit egy Nőtől önként kapsz és nem úgy állsz hozzá, hogy ez bizony Neked jár, hogy elvárod, hogy jobb és szebb legyen az előzőnél.
38F
tehát van aki félreértette vagy félreérthetően írtam, Külsőre 10/10es, belsőre is annak tűnt, de kiderült hogy amég velem volt, addig volt (van?) barátja is, tehát én voltam az akivel megcsalta, a tudtom nélkül és ebből adódóan én nem tudok megbízni benne.
Nem az első nő az életemben, de csak a 2. akire azt mondom hogy szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!