Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne egy szerencsétlen lánynak valakije? Vajon miért nem tud megszeretni senki?
"Semmi értelme itt a gyakorin ismerkednem". Már megbocsáss, de ilyen hozzáállással, nem is érdemes szerintem. Én azon az elven vagyok, hogy minden lehetőséget meg kell ragadni, és sosem szabad feladni. Nyilván, Téged is meg lehet érteni, mert tényleg sok itt a b@..@sz, de szerintem nem szabad elzárkózni semmi elől. Ki tudja, hol talál rád a boldogság. :)
F
Szóval
Bulizni nem jársz, szórakozóhelyek kilőve. Könyvtár kamu. Olyan ember vagy aki egyedül nem fog elmenni se kávézóba se semmilyen hasonló helyekre.
Ahol emberek közt vagy azok a bevásárlóközpontok, boltok üzletek, plázák, vagy suli, nem tudom tanulsz e. Illetve útközben.
Ergo ha az emberek közötti helyeken nem talál rád senki vagy te nem találsz rá senkire, illetve az a valaki nem kezdeményez mert vagy azt látja rajtad h búval-b**aszott vagy vagy rá sem hederítesz, illetve nem mer, te meg nem fogsz kezdeményezni a szavaidból kivéve.
Ergo, vagy jön a csoda, vagy marad a net.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!