Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehetne egy szerencsétl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne egy szerencsétlen lánynak valakije? Vajon miért nem tud megszeretni senki?

Figyelt kérdés
Nincsen baráti társaságom akikkel eljárhatnék kikapcsolódni, magamba meg tök hülyén néznék ki. Interneten is próbálkoztam, de vagy idióták vannak, vagy pedig velem nem stimmel valami mert mindig csalódok, egy pár találkozó után nem akarnak többet. Úgy érzem nem vagyok egyáltalán szerethető, a csalódások után az önbizalmam is csökkent.
2016. jan. 11. 16:43
1 2
 11/17 opened paradise ***** válasza:

66% nagyon hajt...

40 éves vagy,hogy már temeted a dolgot? Szerintem max 24 lehetsz. Sokaknak nincs semmi 10-es évei alatt,de ez változhat. És a szerencsétlenség nem egyenlő a szerethetetlenséggel.

2016. jan. 11. 17:22
 12/17 anonim ***** válasza:
87%

És hová valósi vagy ?

Lehet hogy itt is van olyan aki a közeledbe lakik és szivesen ismerkedne.

Felesleges kizárni bármilyen lehetőséget.

2016. jan. 11. 17:42
 13/17 Kenzo Tenma ***** válasza:
Pont ez a probléma. Mozdulj ki, járj el társaságba. Valahogy szerezz barátokat. Mondjuk suliban.. Ha csak otthon ülsz akkor ne várj csodát. Senkisem fogja rádrúgni az ajtót.
2016. jan. 11. 17:45
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Merre laksz?

Én szívesen utaznék, akár még az ország másik felébe is, ha találnék egy olyan lányt, aki miatt megéri. De sok lányon látom, hogy tök passzívak, nem akarnak semmit, csak vannak, és várják a sült galambot.

2016. jan. 11. 18:01
 15/17 anonim ***** válasza:
Valószínűleg semmi jelét nem adod a randikon, hogy egy kicsit is tetszene neked az illető srác.
2016. jan. 11. 18:09
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Mert hol laksz? Nem ártana tudni, hátha valakihez közel laksz. Ha nem mozogsz emberek között, ne várj csodát. Alapíts te baráti társaságot, ha nem tartozol sehova. Facebook kezdeményezés, élőben is lehet bárhol barátkozni. Egy bevásárlóközpontban is odamész valakihez, kikéred a véleményét a kosarában lévő termékről. Máris beszélgettek. Ennyi. :)
2016. jan. 11. 18:46
 17/17 anonim ***** válasza:

Szia :)

Írtam üzenetet, várom válaszod!

2016. jan. 12. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!