Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mitől lehet, hogy senki nem tetszik?
Külsőre is nagyon kevesen, de ha mégis megfog egy pasi, akkor meg a személyiségében van valami, ami nagyon zavar. Mitől lehet ez?
Az exeimen is túl vagyok. Már 1,5 éve nincs senkim, nagyrészt emiatt.
20/L
Szerintem inkább te nem vagy normális, bocs.
Nincs benned tolerancia, elfogadás és kompromisszumkészség. Még, ha találkoznál is egyszer álmaid hercegével és összejöttök, akkor sem tartana semeddig a kapcsolat ezek miatt a dolgok miatt. Nincs tökéletes ember, mindenkinek vannak hibái.
Én minden csajnak bejövök, szal ha akarnálak én tuti le tudnálak venni a lábadról. :)
Ha akarod írj, 25/F
Biztos az alap igényei miatt nem tetszik neki SENKI.
Amúgy én dohányzom, ezek szerint már nem vagyok normális?
Ez tök normális nyugi,ne hallgass az itteni pasikra. Jól néznénk ki ha minden pasi bejönne, nem tudnál választani és állandóan ki-be lépegetnél egyik kapcsiból a másikba,mert jött egy mégjobb.
Türelem, előbb-utóbb eljön az a srác akit neked szánt az ég, a lényeg hogy ismerkedj és ne ölbe tett kézzel várd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!