Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mitől lehet, hogy senki nem tetszik?
Külsőre is nagyon kevesen, de ha mégis megfog egy pasi, akkor meg a személyiségében van valami, ami nagyon zavar. Mitől lehet ez?
Az exeimen is túl vagyok. Már 1,5 éve nincs senkim, nagyrészt emiatt.
20/L
10#
Nem, egyáltalán nem ez a normális, de inkább bele sem kezdek miért nem az, úgyis falra hányt borsó lenne és még én lennék a hülye a végén...
Annyit elárulok, hogy egyedül a felszínes és intoleráns emberek választanak párt előre eldöntött lista alapján. Ilyen színű haj kell, ilyen hossz, ilyen szem, ilyen magas, ilyen testalkat, legyen/ne legyen ez, az. Valójában nem is az embert magát nézi, hanem az egyes részleteit.
Mintha "perkek" alapján skatulyáznál be valakit, hogy egy videojátékos hasonlattal éljek. Ha valamelyik perk nincs meg akkor nem bejövős.
1: A külsőről egyetlen szót sem írtam.
2: Nem jönnék össze soha egy dohányossal, mert nem akarnám én is szívni, mérgezze saját magát.
káros szenvedélyek?
soha nem fogyasztottam kábítószert, részeg sem szoktam lenni, nem dohányzok, hónapok óta nem voltam lottózóban sem, nem mondom, ha milliárdos nyeremény várható, akkor 1-1 szelvényt feladok, de ennyi, semmi káros :D de szerintem ezzel még jó páran vagyunk így...
úgy gondolom, nagyon nagyon sokat követelsz a másikkal szemben, lehet hogy külső tekintetében, vagy valami amit talán meg sem tudsz fogalmazni, lehet, hogy nem engeded magadhoz túl közel az embereket... de hát másfél év nem akkora dráma... majd lesz valaki...
Exeid? Miért 20 évesen hány volt eddig 10??
Szerintem meg bazinagyok lehetnek az igényeid, azon kívül is amit leírtál és öntörvényűnek is gondolnálak, sőt mindig az a jó amit te gondolsz.
Miért lennének nagyok az igényei?
Mert nem szeretne egy iszákossal vagy egy szoknyapecér pasival járni?
Azta..
Ez éppen olyan,mint ti férfiak sem szeretnétek egy elkényeztetett lánnyal járni. Ez igazán nem nagy igény.
Őszintén én sem tudom tűrni aki dohányzik.
Nem mondom,hogy az nem normális,egy szóval sem,csupán egyszerűen megfulladok egy dohányzó ember jelenlétében.
Szóval akkor nagyigényű lennék?
Lehet hogy csak ilyen életszakaszodban vagy, nem hiszem, hogy aggódnod kellene, inkább koncentrálj magadra, majd jön az magától. Tudom közhelynek hangzik, de nekem is volt olyan, hogy nagyon nem találtam senkit aki tényleg érdekelt volna, akkor magamra kellett egy kicsit figyelnem. Később meg mikor kész lettem újra egy kapcsolatra, akkor meg úgy éreztem, hogy mindenhol csak helyes pasik vannak :D Bárhova mentem mindig volt aki felkeltette az érdeklődésemet kívül-belül.
Szóval szerintem adj időt magadnak, tudom 1,5 év nem kevsé, de fiatal vagy nem kell rohannod.
22/N
18#
Hát erre most írhatnék valamit, de inkább nem teszem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!