Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen típusú lányként mennyi esélyem van ilyen típusú férfiaknál?
Szóval elég sokat foglalkozok a külsőmmel, általában sokaktól megkapom a plázacica cicbaba, p***a rib*** jelzőket.
Én így szeretem magam, viszont a papírforma szerint hozzám illő fiúk nem tetszenek, rengeteg kefehajú, feltűnően öltözködő, magamutogató, férfiatlan páwa fiú próbálkozik, de egyáltalán nem találom őket vonzónak.
Az intelligens, okos, művelt, nem nagy képű, nem magamutogató, visszahúzódóbb fiúk jönnek be, külsőre kb ilyesmi:
De ilyen fiúktól általában csak a sztereotípiákat kapom, és sosem próbálkoznak nálam....
Szóval szerintetek mennyi esélyem van egy ilyen fiút találni? És hol, mert szórakozóhelyekre nem nagyon járnak, én meg neten nem fogok ismerkedni.
Ha a visszahúzódó érdekel, akkor egyértelműen neked kell nyitni és próbálni irányítani a dolgokat.
Egyébként egy kép tényleg jól jött volna, mert lehet nem vagy annyira "plázacica", mint gondolod.
Csinos vagy pedig plázacica? Nem mindegy.. Ettől persze foglalkozhatsz sokat a külsőddel, de ha a másik ebből csak annyit lát, hogy egy nagyon csinos, elegáns nő, akkor minden további nélkül lenne esélyed az ilyen típusú férfiaknál.
Például ha a hajad, sminked, körmöd, ékszereid visszafogottak, a ruhád pedig ízléses, akkor az szimplán elegáns. Ettől persze lehet, hogy 1 órát ácsorogsz reggel a tükör előtt, de ezt senki se tudja..
Ha van rajtad egy tonna vakolat, 5 centis műszempilla, hatalmas giccses karmok, emellett nagyon feltűnő ékszerek és feltűnő ruhadarabok, na akkor plázapcsa, és az valószínű nem jön be a nagy többségnek.
Javarészt egyébként a sminken, hajviseleten, körmökön múlik.
Én a nadrág-blézer-egyszerű felső öltözködést szoktam követni, és mivel elég szolid smink van rajtam, a hajam sincs az egekbe tupírozva és nincsenek 3 centis hegyes karmaim, ezért senki nem gondol plázacicának. Viszont magát a ruhatáramat, minden további nélkül átadhatnám, egy volt osztálytársamnak, mert ő is hasonlóan öltözködik, csakhogy mellé ő úgy néz ki, mint egy luxusprosti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!