Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezt én rontottam el, tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt én rontottam el, tényleg ilyen hamar elkelnek az ilyen nők?

Figyelt kérdés

Interneten megismerkedtem egy csinosabb lánnyal mivel nem vagyok vonzó ezért meg is lepett hogy visszairt.

Kiderült hogy azért mert a külső annyira nem számít neki.

Aztán taliztunk és jó volt a tali. Külsőre nagyon bejött de belsőre annyira nem mert sok egyéjszakás kalandja volt.

Ő mondta hogy tök szimpi vagyok neki.

Aztán én nem akartam lépni csak beszélgettünk skypon mert vártam hogy jön esetleg jobb de sajnos senki.

Most meg Kiderült hogy randizgat egy fiúval. Kicsit úgy érzem ezt elrontottam. Azt hittem a férfiak nem akarnak komolyat.

2016. márc. 1. 07:22
1 2 3 4
 31/37 omba ***** válasza:
100%

Milyen a te "jó belsőd" ???

"mert azt mutattam hígy nem akarom igazán." - hazudós, színészkedős...

2016. márc. 1. 12:32
 32/37 anonim ***** válasza:
100%

Igen, te rontottad el, több helyen is.

Kezdjük ezzel a "minden pasi csak szexet akar" dologgal. Te ezt most komolyan elhiszed, hogy rajtad kívül mindenki? Persze, általában aki csalódik sokszor, az túloz, a csajjal is így volt. Na már most, ha tényleg erre blazíroztál, hogy várathatod 5 évig, ha meggondolod magad, mert te jobb vagy, mint mindenki... akkor vagy nagyon buta vagy az élethez és az emberekhez, vagy baromi beképzelt. És ezek közül egyik sem kívánatos tulajdonság... (sőt, nem akarom elhinni, hogy vki ennyire buta legyen, ezért inkább egoistának tartalak, ill. olyannak, aki többre tartja magát a saját társadalmi helyiértékénél)

A másik: ha te tudod magadról, hogy nem vagy tökéletes, miért érezted a jogalapot arra, hogy nálad valószínűleg jobb kategóriás csajt talonbva tegyél, aztán rinyálj, ha nem vár rád örökké? Kezdjük ott, hogy az írásodból úgy veszem le, kicsit nagy az arcod, és nem vagy te olyan tökéletes belsőleg, mint amit próbálsz eladni. A csajnak egy pici hibája volt, te meg ezért félretetted.

Aztán meg váratod, húzod az agyát, 3 hónapig nem hívod randira... hát elég patkány dolog. Nyilván rájött, hogy játszol vele, vagy hogy nem biztos, hogy a dologból lesz vmi. Ér ő is annyit nőként, hogy ennyire ne alázkodjon meg egy átlag pasi miatt, aki nem is néz ki jól. Kb. azok a pasik tudják ezt megcsinálni, akik jól is néznek ki, gazdagok is és jó fejek egyben...

Szóval röviden: ezt istenesen elszúrtad. És igen, te szúrtad el... még akkor is, ha most is magadat véded, és próbálod beadni nekünk, hogy a legnagyobb jónszándékkal várattad szegény lányt...

2016. márc. 1. 13:04
 33/37 anonim ***** válasza:

Te vagy az Ocsmányalacsony?!! :) Végre majdnem sikerült volna összejönnöd valakivel?

"nagyon figyelmes határozott magabiztos voltam": hát nekem egyáltalán nem úgy tűnt az írásodból.

Szerintem is szűz vagy, ami nem lenne probléma, ha te sem annak fognád fel. Emiatt túlspilázod és eltolod a dolgokat.

Jegyezd meg bárki elkelhet bármikor. Úgyhogy, ha akarsz valakit tegyél érte.

A diploma még nem jelenti azt, hogy jobb leszel a csajozásban vagy a nőknél, ahogy az érzelmi intelligenciát sem növeli, mint láthatjuk...Egyes nőknél lehet elvárás, hogy diplomás is(!) legyen a férfi (de ezzel még egyéb tulajdonságok is kívánatosak). Viszont a többség beéri azzal, ha a férfinak van valamilyen munkája/szakmája, amiből el tudja tartani magát és a leendő családját.

Legközelebb ne ilyeneket mérlegelj, hogy diploma, meg anyagiak. Ha bejön hajts rá, ha te is neki, akkor majd mennek a dolgok simán.

2016. márc. 1. 13:53
 34/37 anonim ***** válasza:
Jézusereje :D Mekkora egy tróger vagy haver! Várna a halál egy olyan nyámnyila alakra,aki 3 hónapig nem képes eldönteni,hogy akar-e tőlem valamit,vagy sem. Meg a felfogásod is... Hánynom kell az ilyenektől,mint te.
2016. márc. 1. 16:11
 35/37 A kérdező kommentje:

Amúgy akart találkozni azért csütörtökön de mondtam hogy nem mert most azzal a fiúval alakul

Ugye korrekt voltam?

Szerintem ez így helyes

2016. márc. 1. 16:24
 36/37 anonim ***** válasza:

Nem korrekt voltál, hanem hülye!

Mi nők nem hiába akarunk találkozni valakivel.

Alakulgat neki valakivel és mégis veled akar találkozni, szerintem ehhez nem kell diploma sem, hogy kitaláld még mindig érdeklődik irántad. Mondjuk én azt a csajt sem értem...Nekem nem kellene egy ilyen töketlen alak, már bocsánat, de egy felnőtt ember tudja már eldönteni, hogy mit/kit akar.

Embereld meg magad, mert nem fog mindig a szerencse az öledbe hullni. A tökéletesre hiába vársz, mert elárulom, hogy olyan ember nincs.

2016. márc. 1. 17:29
 37/37 anonim ***** válasza:
55%

Jéézusom, hány éves vagy, kérdező?

Ne legyél már ennyire mamlasz! Kell a lány vagy nem kell? Ha kell, akkor találkozz vele és hódítsd meg. Ha nem kell, akkor hagyd békén.

Komolyan kíváncsi lennék, mi jár a fejedben. Mi az, hogy "így helyes"? Ha valaki randizgat egy fiúval, akkor már nem találkozhat mással? Ne dramatizáld túl. Majd ha együtt élnek és a lány rád mászik, hogy szexeljetek, na akkor kell azért nemet mondani, mert "így helyes".

A jövőre nézve pedig egy tanács: tanulj legalább a saját hibádból, ha már a máséból nem sikerült. A felnőtt nők határozott férfiakra vágynak, akik tudják, mit akarnak - nem döntésképtelen kamaszokra. Ha visszagondolok, mi a párommal 3 hónap után már együtt, sőt már közös kasszán éltünk. Nem a második randira vártunk...

2016. márc. 2. 19:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!