Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt én rontottam el, tényleg ilyen hamar elkelnek az ilyen nők?
Interneten megismerkedtem egy csinosabb lánnyal mivel nem vagyok vonzó ezért meg is lepett hogy visszairt.
Kiderült hogy azért mert a külső annyira nem számít neki.
Aztán taliztunk és jó volt a tali. Külsőre nagyon bejött de belsőre annyira nem mert sok egyéjszakás kalandja volt.
Ő mondta hogy tök szimpi vagyok neki.
Aztán én nem akartam lépni csak beszélgettünk skypon mert vártam hogy jön esetleg jobb de sajnos senki.
Most meg Kiderült hogy randizgat egy fiúval. Kicsit úgy érzem ezt elrontottam. Azt hittem a férfiak nem akarnak komolyat.
+ az első randin elítélsz valakit a MÚLTJA miatt... Ezért inlább vársz, hátha jön JOBB...
De le mered írni, hogy neked jó a belsőd???...
Elítélsz valakit azért amit akkor tett, mijor még nem is ismertétek egymást... Hát te aztán.. Te vagy a minta férfi... "Jó belső"... Ja jó nagy paraszt belső...
Neki semmije, neked mindened megvolt, erre figyelt fel?
Sok lany keres am galans urakat, igy beirod a keresobe es ugyanott vagy mint ezzel a csajjal.
Amugy ez a mindenki szexet akar szoveg annyira uncsi mar, csak kamu a legtobb ilyen, h eljatsszak egyaltan nem olyan lanyok ok. Vicc
Kérdező, te hol élsz? :D Azt írod, szép lány. Na hát a szép lányoknál kvára nem számít, h van-e diploma, okos-e, stb., rengeteg pasi akar vele randizni. Látod, te diplomás pasi vagy, mégis kéne neked is. Van miből válogatnia, maradjunk ennyiben.
Az egy dolog, h te semmibe vetted az elejétől, mert ő csak egy szép lány, akinek sok egyéjszakása volt, (naná, hiszen szép) akinek nincs diplomája, ergó értéktelen és azt gondoltad, úgyse kell senkinek.
Hát nagyon benézted. így jártál.
Most leírom csajként, hogy tudom értelmezni a kérdésedet:
"Interneten megismerkedtem egy csinosabb lánnyal mivel nem vagyok vonzó ezért meg is lepett hogy visszairt."
0 önbizalmam van, nagynehezen rávettem magam, hogy ráírjak interneten egy lányra, aztán majd össze csináltam magam, mikor visszaírt.
"Kiderült hogy azért mert a külső annyira nem számít neki."
Kiderült, hogy ő is egy emberi lény és lehet vele kommunikálni, nahát mintha valóság lenne, pedig az interneten van.
"Aztán taliztunk és jó volt a tali."
Találkoztunk és élőben is hozzámszólt.
"Külsőre nagyon bejött de belsőre annyira nem mert sok egyéjszakás kalandja volt. "
Nagyon szép csaj volt, de beparáztam, mert még szűz vagyok, ő meg már egy csomó pasival volt...
"Ő mondta hogy tök szimpi vagyok neki."
Azt mondta szimpi vagy, (arra gondolt "aranyos kisfiú" jó volt beszélgetni egyet.)
"Aztán én nem akartam lépni csak beszélgettünk skypon mert vártam hogy jön esetleg jobb de sajnos senki."
Minél többet agyaltam rajta, annál jobban beijedtem mert még szűz vagyok, mit kezdenék egy ilyen csajjal, reménykedtem benne, hogy egyszer csak berepül az ablakon egy szűz lány, aki előtt nem égek be...
"Most meg Kiderült hogy randizgat egy fiúval. Kicsit úgy érzem ezt elrontottam."
Most kiderült, ő egy teljesen normális ember aki kapcsolatra vágyik.
"Azt hittem a férfiak nem akarnak komolyat."
Azt hittem minden pasi puhap*cs nem csak én...
Megsúgom, ha egy csajnak bejössz, akkor esélyed sincs rá, hogy 3 hónapot húzd az agyát, mivel le se tudod vakarni magadról...
Valójában Neked nem volt semmi esélyed ennél a csajnál... Különben nem csak 1 randi lett volna... Ha akart volna, már másnap tudtad volna a következő randi időpontját...
30/n
26. Ha akartam volna akkor akart volna engem.
Csak elrontottam mert azt mutattam hígy nem akarom igazán. És így nem mászott rám mert fontosabb volt neki a női büszkesége, azt hitte nem akarom
Hasonló itt is a helyzet, csak én a másik oldalon vagyok.
Volt egy rosszabb időszakom, amikor csak úgy gyülekeztek az esőfelhők a fejem felett, ergo összejött minden. Ezért esténként feljártam egy chat oldalra kicsit beszélgetni.
Ott megismerkedtem egy fiúval, aki külsőre nem igazán volt az esetem, viszont a belső értékei nagyon is a helyén voltak. Fél évig ismerkedtünk/barátkoztunk. Amikor ő akart volna többet, akkor én nem, amikor én, akkor ő már javában kereste a nálam jobbat és hanyagolt...(ez persze az én hibám is)
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy mindig mindenkinél lesz jobb. De akivel jól érzed magad és meg van az összhang, akkor ne akadj fent apróságokon. Voltak neki egy éjszakás kalandjai. Na és? Attól egy próbát megért volna a dolog. Legalábbis szerintem.
Igen, elrontottad. Nem fog rád várni senki sem, mert az élet megy tovább. Hezitáltál és lemaradtál. Tanulj belőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!