Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezt én rontottam el, tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt én rontottam el, tényleg ilyen hamar elkelnek az ilyen nők?

Figyelt kérdés

Interneten megismerkedtem egy csinosabb lánnyal mivel nem vagyok vonzó ezért meg is lepett hogy visszairt.

Kiderült hogy azért mert a külső annyira nem számít neki.

Aztán taliztunk és jó volt a tali. Külsőre nagyon bejött de belsőre annyira nem mert sok egyéjszakás kalandja volt.

Ő mondta hogy tök szimpi vagyok neki.

Aztán én nem akartam lépni csak beszélgettünk skypon mert vártam hogy jön esetleg jobb de sajnos senki.

Most meg Kiderült hogy randizgat egy fiúval. Kicsit úgy érzem ezt elrontottam. Azt hittem a férfiak nem akarnak komolyat.

2016. márc. 1. 07:22
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
10. Lehet nem vagyok helyes, de bensőm jó ezt ő is észrevette. kormányzati helyen dolgozok, hatósági munkát végzek, két diplomám van stb, neki semmije, tuti erre is felfigyelt, meg amit ő is mondott, nagyon figyelmes határozott magabiztos voltam. Nem gondoltam volna hogy elúszik :(
2016. márc. 1. 09:18
 12/37 anonim ***** válasza:
100%
Hát basszus... 3 hónapig tartogattad.. te normális vagy?! A csaj egyébként sokkal jobban járt így, legalább nem lett belőle szamár. Mert hogy neked ő az lett volna.
2016. márc. 1. 09:31
 13/37 anonim ***** válasza:
Küldd át az elérhetőségét:D
2016. márc. 1. 09:44
 14/37 anonim ***** válasza:
100%
Te magad írod, hogy jobb nőre vártál, hátha jön. És neki meg nem szabad jobb pasira várni, hátha jön?! Nagyon el vagy szállva magadtól, ne csodálkozz, hogy nem kellesz neki.
2016. márc. 1. 09:44
 15/37 anonim ***** válasza:

Ezt tényleg elcseszted kérdező. Ennyire nem volt időd foglalkozni a lánnyal, hogy három hónapig várattad egy újabb randival? Hidd el ennyit senki sem vár a másikra. Elmesélem az én sztorimat. Amikor megismerkedtem barátnőmmel, akkor sokat chateltünk egymással, barátkoztunk. Aztán elkezdtünk közös programokat szervezni. Pont jól jött ki a lépés, mert augusztusban volt sok rendezvény a környékünkön. Ennek meg is lett a gyümölcse, mert tegnapelőttől vagyunk fél éve együtt :)

Ezzel a sztorival azt akartam elmondani, hogy az ismerkedés folyamatos elem egy kapcsolat elején, akkor a legíntenzívebb. Ám mindig van mit megismerni a másikról :)

23/F

2016. márc. 1. 10:00
 16/37 anonim ***** válasza:
100%

Uram ég vegyél már vissza magadból....szerintem nekedd még jó pár pofára esés kell, de lehet akkor sem leszel jobb...

Ez a híres jó belső??

2016. márc. 1. 10:17
 17/37 omba ***** válasza:
100%

Mi is a bajod?

Neked nem jött be, te írtad.

2016. márc. 1. 10:29
 18/37 anonim ***** válasza:
100%

" Lehet nem vagyok helyes, de bensőm jó"

Tapasztalatom szerint, akik folyamatosan ezzel takaróznak, ők a legnagyobb egoisták a világon... Eleve hogy mered magadról eldönteni, hogy a belsőd jó...

Ha ismerkedünk már kezdelek megismerni és ezt én mondom, akor számomra jó a belsőd. . de ha ezzel áltatod magadat, hogy te vagy a jószívű... A legkisebb királyfi... Akkor képzelem mekkora egoista lehetsz.

2016. márc. 1. 10:29
 19/37 A kérdező kommentje:

"Neked nem jött be, te írtad."

Most már bejött :)

2016. márc. 1. 10:33
 20/37 anonim ***** válasza:
100%

Te az alapján döntöd el hogy valakinek milyen a belsője hogy sok egyéjszakása volt? :D

Ha három hónap alatt nem lett volna 2. randi szerintem a világon nincs olyan nő aki várt volna... és nem is kell, mert a SOK szexet akaró, komolytalan pasik között vannak azért normálisak is, akik nem tökölnek 3 hónapig.

2016. márc. 1. 10:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!