Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezt én rontottam el, tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt én rontottam el, tényleg ilyen hamar elkelnek az ilyen nők?

Figyelt kérdés

Interneten megismerkedtem egy csinosabb lánnyal mivel nem vagyok vonzó ezért meg is lepett hogy visszairt.

Kiderült hogy azért mert a külső annyira nem számít neki.

Aztán taliztunk és jó volt a tali. Külsőre nagyon bejött de belsőre annyira nem mert sok egyéjszakás kalandja volt.

Ő mondta hogy tök szimpi vagyok neki.

Aztán én nem akartam lépni csak beszélgettünk skypon mert vártam hogy jön esetleg jobb de sajnos senki.

Most meg Kiderült hogy randizgat egy fiúval. Kicsit úgy érzem ezt elrontottam. Azt hittem a férfiak nem akarnak komolyat.

2016. márc. 1. 07:22
1 2 3 4
 1/37 A kérdező kommentje:
Ez a hamar kb. Három hónap
2016. márc. 1. 07:26
 2/37 anonim ***** válasza:
Ezt elbaxtad ja.
2016. márc. 1. 07:26
 3/37 anonim ***** válasza:
100%

Na most várjunk...

Ezt hogy is gondoltad?

Egész magyarországon a regiszteált férfiak között csak te akarsz komoly kapcsolatot? Ha azt is számba vesszük hogy a hölgyemény még csak nem is az izmokra bukik, henem normális emberi lényként a belsőt is figyelembe veszi,elvileg...úgy gondoltad így is vér rád hónapokig hogy eldöntsd elég jó éüe neked,mert nemm szűz?

2016. márc. 1. 08:31
 4/37 A kérdező kommentje:
2. Igen így gondoltam, hogy várni fog rám, mert hogy megfogtam valamivel. Amúgy épp most terveztem vele egy újabb randit, de úgy nézz ki beelőztek :(
2016. márc. 1. 08:36
 5/37 anonim ***** válasza:
Mi volt a vege az irasodnak, mire utalt ez h "azt hittem h a ferfiak nem akarnak komolyat"? Amugy meg bena vagy, bar valszeg te is ejszakas lettel volna csak, nem hiszem h a sok egyejszakas utan te lettel volna pont a komoly, ennyit nem valtoznak a csajok.
2016. márc. 1. 08:36
 6/37 anonim ***** válasza:
100%

Basszus ez szerintem most kellett neked, legköuelebb nem leszel ilyen beképzelt és öntelt...

Keresési fázisban, mikor tele a tenger halal nem fogja egyik sem annyira megfogni hogy hónapokig várjon....

2016. márc. 1. 08:43
 7/37 anonim ***** válasza:
100%

"vártam hogy jön esetleg jobb"<-->"beelőztek".

1. döntsd el, hogy mit akarsz.

2. tegyél lépéseket.

nem akarlak bátorítani, mert ha rólam írnál ilyeneket és megtudnám, többet nem állnék vele szóba.

de tudhatnád, hogy pár randi még nem ásó-kapa. attól még te is jelentkezhetsz, hogy bejött valaki a képbe. bár ismétlem: szerintem hagyd békén a csajt, és olyannal találkozz, aki érdekel is, akiről ennél szebbeket tudsz nyilatkozni.

2016. márc. 1. 08:45
 8/37 A kérdező kommentje:

Mi volt a vege az irasodnak, mire utalt ez h "azt hittem h a ferfiak nem akarnak komolyat"?

Mindig mondta ő is hogy egy pasi sem akar komolyat, mindenki csak szexet akar stb, ebből gondoltam. Közbe azért ismerkedett de mindig mondta, hogy csak szexet akartak

2016. márc. 1. 08:55
 9/37 A kérdező kommentje:

"Keresési fázisban, mikor tele a tenger halal nem fogja egyik sem annyira megfogni hogy hónapokig várjon...."

De milyen halakkal..döglött halakkal. mondom ő is hónapokon át panaszkodott hogy eltűnnek, csak szexet akarnak stb, nagyon meglepett ez a dolog most :(

2016. márc. 1. 09:02
 10/37 anonim ***** válasza:
100%

3 hónap elteltével tervezted a 2. Randit... Mindezt a FELNŐTT párkapcsolatokban...

Ezt bizony elcseszted... De már ott, hogy lenézted a csajt és eltetted talonba... Picit nagyképű, húzás ronda pasiként talonba tenni egy szép csajt... :D

Most meg csodálkozol, hogy elúszott...

2016. márc. 1. 09:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!