Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Facebook-ot cseréltünk, most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Facebook-ot cseréltünk, most meg nem ír vissza. Mit rontottam el?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akivel minden nap összefutunk. Legelőször, mikor meglátott, egyből mosolygott. Utána is minden alkalommal, meg szinte keresett, mikor bejött az épületbe. Váltottunk is pár szót, s legutóbb elkértem az elérhetőségét.

Vissza is jelölt, de nem írt vissza. Pedig semmi nyomulósat nem ìrtam. Tök hétköznapi dolgokat, meg gratuláltam a felvételijéhez.

Ma meg visszahúzódóbb, szötlanabb volt, es csaj bazsajgott, nem misoly volt.

27/F

2015. júl. 28. 16:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Lehet hogy csak udvariasságból adta meg,bár az ilyet soha nem értem hogy akkor miért nem mond nemet.Annyit firkanthatott volna,hogy köszi vagy valami.
2015. júl. 28. 17:04
 2/8 A kérdező kommentje:

Megkérdeztem, hogy lenne-e kedve ismerkedni, mert tetszik a mosolya és a kisugárzása.

Erre azt mondta, hogy persze, abból nincs semmi. (Közben meg mosolygott rám.)

Nem értem... :/

2015. júl. 28. 17:14
 3/8 anonim ***** válasza:

Elég bumburnyáknak tűnik a nő...

Legközelebb szerintem menj oda hozzá, hogy "szia, látom nem kenyered a neten írogatás, mert bár küldtem üzenetet nem válaszoltál, úgyhogy van egy másik ötletem. Mit szólnál, ha ma/holnap/akármikor munka után meghívnálak egy kávéra ide a sarki cukrászdába? Kellemesebb lenne, mint a billentyűket nyomkodni!"

Stílust igazítsd magadhoz, az időponthoz meg nyilván azt illesztesz be ami neked jó.

Ha erre hímez-hámoz, tehát semmi konkrét válasz, akkor menj tovább, hogy "oké, akkor kezdjük messzebbről - egyáltalán van kedved találkozni velem munkahelyen kívül is? nyilván nem a kezedet kérem meg, csak egy-két órát eltöltenénk, beszélgetnénk, kicsit megismernénk egymást, ennyire gondoltam. van kedved hozzá?"

Erre már mondania kell valami konkrétat! :D

Persze ha nemet mond, akkor köszönöd szépen, és már mész is, nem zavarod tovább.

Ha még mindig csak nyekereg, akkor annyit mondasz neki, hogy "oké, akkor majd szólj, ha sikerült dűlőre jutnod magaddal". Majd elköszönsz. Innentől kezdve pedig nem vársz rá, hanem éled tovább az életedet, ha akar valamit neki kell lépnie, közben meg ha neked lesz barátnőd, akkor így járt.

2015. júl. 28. 17:32
 4/8 anonim ***** válasza:

"persze, abból nincs semmi"

ezt ízlelgesd kicsit szerintem.

2015. júl. 28. 17:40
 5/8 anonim ***** válasza:

Valószinűleg semmit,csak kifogtál egy menekülős tipust.

Sajnos ismerős a helyzet,egy lépés előre kettő hátra.

3-as jól megfogalmazta,csak nehéz higgadtan kezelni ha érintett vagy benne.

2015. júl. 28. 17:48
 6/8 A kérdező kommentje:

3-as egész jó ötlete adott. ;)

Majd megkérdezem tőle, hogy van-e kedve esetleg elmenni jeget aszalni vagy tortát hegeszteni. Vagy csak egy kellemes séta közben dumálni egy kicsit.

(lehet ismerős valakinek ez, mert írtam ki kb. egy hete társkereső oldalra bemutatkozó szövegről véleménykérést)

Mindenképpen megpróbálom poénosra venni a figurát, hátha azzal előcsalogatok belőle némi értelmes reakciót.

Ha meg nem, akkor nyilván hanyagolom, mert nincs időm olyan nőkre, akik maguk se tudják, mit akarnak. Legyen már tisztában magával könyörgöm...

2015. júl. 28. 17:48
 7/8 anonim ***** válasza:

Kérdező,nekem úgy ismerős hogy szinte ugyanez a szitu.:-(

Gondoltam is hogy hagyom,csak túl jó a csaj...

2015. júl. 28. 17:54
 8/8 anonim ***** válasza:
talán csak flörtölni akart kicsit, mert megtetszettél neki, de nem akar randizgatni, meg semmi komolyabbat, csak kellemesen múlatni az időt
2015. júl. 28. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!