Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy nő nem képes önerőből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő nem képes önerőből lakást, házat venni, nincs kocsija, akkor miért várja el ugyanezeket a vele egyidős férfitól?

Figyelt kérdés

Mondjuk két 28 éves ember esetéről van szó. Nem Gold DIgger-ség ez egy kicsit?

Meg mi a gond azzal, ha valaki 28 évesen még a családi háznál él, külön szobában, vagy emeleti részen stb? Majd biztos vadidegen zsebét kéne tömni albi pénzzel, amikor nagya ház, és nincs semmi gáz a szülőkkel sem.

2016. febr. 29. 15:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Mert szép. És mert ha az ő punijába beleélveznek, akkor abból egy szép gyerek lesz. Vagy lehetőleg több is. Nem kell ezt túlgondolni.

31/F

2016. febr. 29. 17:06
 12/17 anonim ***** válasza:
89%

Megjegyzem, hogy nem vártam el ilyesmit sohasem, és együtt építkeztünk a két kis kezünkkel a férjemmel, a kettőnk keresetéből, de... ami eszembe jutott:

"Ha egy nő nem képes önerőből lakást, házat venni, nincs kocsija, akkor miért várja el ugyanezeket a vele egyidős férfitól?"

Ha egy férfi nem tud sütni, főzni, mosni, mosogatni, takarítani, vasalni, felmosni, porszívózni, gyereket szülni, akkor miért várja el ugyanezt egy vele egyidős nőtől? :)

Mert az a baj, hogy vannak hülye nők, akik minden pénzügyi hozzájárulást a férfitól várnak el. De vannak cserébe hülye férfiak is, akik 40-40 óra munka után még egy heti 10-20 órás műszakot meg a nőtől várnak el. Zsák a foltját, tudod.

2016. febr. 29. 17:46
 13/17 anonim ***** válasza:
37%

5: Tetszett amit leírtál. A probléma csak ott kezdődik, hogy frankón felborultak az első világháború alatt a nemi szerepek. Azóta dolgoznak a nők is, azóta keresnek kevesebbet a férfiak (legalábbis manapság már nem bír egy átlag proli megkeresni annyit, ami egy család eltartásához kell, ezért be kell vonni az asszonyt is), de a férfiakkal szembeni magas elvárások maradtak.

12: Nem tudok sütni főzni, de azért örülnék, ha a barátnőm tudna. Egy normális párkapcsolat szerintem innen indul, hogy kiegészítsük egymást. Cserébe én meg megtervezem és kivitelezem a közös házunkat. Sőt, még bútorokat is csinálok bele a gyerekeken kívül.

10: Implikálni a chaneken kívül. NRNCSE

2016. febr. 29. 18:39
 14/17 anonim ***** válasza:
42%

"Nem tudok sütni főzni, de azért örülnék, ha a barátnőm tudna. Egy normális párkapcsolat szerintem innen indul, hogy kiegészítsük egymást. Cserébe én meg megtervezem és kivitelezem a közös házunkat. Sőt, még bútorokat is csinálok bele a gyerekeken kívül. "

Igen, pont erre akartam rámutatni. Az egyik ezt, a másik azt várja el. Kinek mi fér bele, az a kérdés.

Én nem vagyok ennek a híve, mi mindent közösen csinálunk, a nehéz munkát is, de a házimunkát, főzést is. De megint más meg igen, örülne, ha a nő főzne rá, de cserébe ne lepődjön meg, ha tőle is elvárnak valamit :) Igazad van, így kiegészítik egymást az emberek.

2016. febr. 29. 18:43
 15/17 anonim ***** válasza:
75%
Ha egy no sut foz takarit gyerejet szul es nevel,nem jarkal el a baratnoivel csajos hetvegere, nem epit karriert stb, elvarhatja h a pasi megfelelo anyagiakat hozzon, cserebe ezekkel nem lesz gondja. Vagy lehet mindent kizisen, en ezt tamogatom de teljesen elfogadom a masik oldalt is. Ha valaki nagy csaladit szeretne ahhoz nem sajat jol fizeto munkahely kell hanem jol kereso ferj es sok turelem. Kinek mi. Az en elettervembe 2 gyerek is nehezen illesztheto be, 3 kizart. De nem azeretnek haztartasbeli lenni. A gold diggert arra mondjuk, aki ezeket sem vallalja. A kerdesbol nem derult ki. Amennyiben nem gyerekeket akar nevelni, akkor jogos a felvetesed. 24L
2016. febr. 29. 19:19
 16/17 anonim ***** válasza:
83%

27 éves vagyok, majdnem amit írtál. Nincs saját lakásom, de külön, önállóan élek a szüleimtől.

Az nem zavar, ha a pasinak nincs lakása. De ha a szüleinél él és el sem akar költözni, az kizáró ok. Mint amint #6 leírt: szép, szép, de ez női szemmel azt jelenti, hogy oda kellene költözni anyóspajtáshoz, akik ha minden jól megy, 50-es emberekről beszélvén még évtizedekig élnek ott és ehhez kellene alkalmazkodni és nyilván ide gyereket szülni - na ez az, ami teljesen kizárt. Értem, hogy majd örökség lesz egyszer évtizedek múlva, de én most akarok független, felnőtt életet élni, nem 60 évesen.

Persze ha van költözési hajlandóság belátható időn belül, akkor semmi gond :)

2016. febr. 29. 20:21
 17/17 anonim ***** válasza:
20%
Nekem a szüleim megvették a házat, de a kocsi alap, hogy legyen :) Komolyan. Szerintem ez teljesen jogos. Egy férfi is jobban érzi, szerintem magát, ha ő tudja megadni a nőnek, amire szüksége van.
2016. febr. 29. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!