Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnős férfiak! Ti mit csinálnátok, ha egy szórakozóhelyen, amikor nem vagy ott leszólítanák a csajodat?
Honnan tudná az a szerencsétlen, hogy az a nő foglalt??
Nyilván ha a barátnőm tisztázza vele, hogy már van barátja és ennek ellenére is nyomul, akkor persze közbelépek, de addig felesleges keménykedni.
Jézusom....
Én ugyan a nő vagyok, de ha a párom megverne valakit csak azért mert bepróbálkozott biztos továbblépnék, az agresszív emberek nem vonzanak.
Egyébként kérdésedre válaszolva az én párom semmit nem csinál, mert tudja, hogy más pasinak esélye sincs nálam és megbízik bennem + megvan az alap intelligenciája.
22/N
1. honnan tudná hogy foglalt?
2. ha tudja és a barátnőm is mondja neki h foglalt és a barátjával van, akkor először szépen megkérném, hogy húzzon a fra**ncba
3. ha nem tudja és a barátnőm nem mondja meg neki előre, hogy bocs de a barátommal vagyok itt, akkor elküldöm őt h bocs de ő már foglalt, és utána barátnőmet is kérdőre vonnám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!