Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők nagyon utálják a kéretle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők nagyon utálják a kéretlen leszólító pasikat, ha nem épp egy szórakozóhelyen vannak?

Figyelt kérdés
Vagy akár még szórakozóhelyen is. Sok nőtől hallom mennyire idegesíti őket, ha elmennek egy szórakozóhelyre csak bulizni, és egyből megrohamozzák őket a pasik.
2015. nov. 8. 15:48
 1/7 anonim ***** válasza:
a női lélek ennél jóval bonyolultabb, csak akkor utálják ha leszólítják őket, ha nem jön be nekik a pasi.. ha bejön nekik a pasi, akkor meg pont az a baj ha nem szólítja le egyik sem.. még akkor is ha épp párkapcsolatban van és nem akarja megcsalni a párját, akkor is zokon veszik ha egy jó pasi sem próbálkozik be-.-
2015. nov. 8. 15:54
 2/7 anonim ***** válasza:

Én igazából nem tudok velük mit kezdeni. Szórakozóhelyen más a helyzet, oda sokszor ismerkedni jártam, de ott is számít, hogy hogyan kezdeményez valaki.

Az utcai leszólítás az a szituáció, amikor legszívesebben elmenekülnék. Meg se nézem, hogy ki szólít le, annyira begörcsölök, lehet felőlem a világ legjobb pasija is! Konkrétan volt olyan, hogy egy jóképű, jól szituált pasi szólított le és tett valami olyan megjegyzést, hogy kár, hogy nem ismertem fel... mivel szépen be is mutatkozott, otthon rákerestem, és egy elég híres valaki (én ugyan nem ismertem, de ez semmit nem jelent, az adott területen nem vagyok túl tájékozott). Mondjuk így sem tudtam vele mit kezdeni, a körülmények miatt.

Amikor meg van párkapcsolatom, akkor végképp nem tudok mit kezdeni a leszólítókkal.

2015. nov. 8. 15:55
 3/7 anonim ***** válasza:

ma 15:55

de valld be őszintén, neked is rosszul esne, ha soha egyszer sem venne észre egy jóképű pasi sem

2015. nov. 8. 16:04
 4/7 anonim ***** válasza:
# 3: Ha egyszer sem vett volna észre, az rosszul esett volna. De mivel elég sokszor volt benne részem életemben, és már megtaláltam a párom, azóta TÉNYLEG nem tudok velük mit kezdeni. Bármilyen furcsán hangzik is, nekem is kellemetlen visszautasítani valakit, aki egyébként kedvesen közeledik. Múltkor is leszólított egy szimpatikus férfi, és kimondottan sajnáltam, amikor láttam a csalódottságát, hogy van párom.
2015. nov. 8. 16:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Helyszíntől függetlenül: ha jól néz ki a pasi, akkor örülnek neki, ha nem, akkor nem.
2015. nov. 8. 16:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Én bárkivel leállok beszélgetni, ha nem rohanok éppen és a másik fél nem bunkó és lehet vele értelmesen kommunikálni. De ez még nem jelenti azt, hogy többet is el tudnék az illetővel képzelni.
2015. nov. 8. 17:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Én alapvetően nem utálom, de sokan nem tudják, hogyan és mikor illik. Hogy amikor telefonálok, sms-t írok, zenét hallgatok, láthatóan nagyon sietek, elmélyülten beszélgetek valakivel, pénztárnál állok, akkor ne zavarjanak. Hogy az, hogy köszönés nélkül odaszól, hogy "tetszel", "jó a melled", az nem kulturált megszólítás. Hogy nem kérdezi meg a Rossmannban, hogy melyik testrészemet szeretném ápolni, sem azt, hogy lent borotvált vagyok-e. Hogy buliban nem úgy szólít le, hogy b belemarkol a fenekembe, hogy ellöki tőlem a barátnőmet, akivel beszélgetek, hogy kéretlenül konkrétan rámmászik a táncparketten. És ezek mindennaposak, és nem is feltétlenül az alkesz munkásoktól, csövesektől és nemcsak a szuperszexi menő alfahímektől.
2016. jún. 3. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!