Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők nagyon utálják a kéretlen leszólító pasikat, ha nem épp egy szórakozóhelyen vannak?
Én igazából nem tudok velük mit kezdeni. Szórakozóhelyen más a helyzet, oda sokszor ismerkedni jártam, de ott is számít, hogy hogyan kezdeményez valaki.
Az utcai leszólítás az a szituáció, amikor legszívesebben elmenekülnék. Meg se nézem, hogy ki szólít le, annyira begörcsölök, lehet felőlem a világ legjobb pasija is! Konkrétan volt olyan, hogy egy jóképű, jól szituált pasi szólított le és tett valami olyan megjegyzést, hogy kár, hogy nem ismertem fel... mivel szépen be is mutatkozott, otthon rákerestem, és egy elég híres valaki (én ugyan nem ismertem, de ez semmit nem jelent, az adott területen nem vagyok túl tájékozott). Mondjuk így sem tudtam vele mit kezdeni, a körülmények miatt.
Amikor meg van párkapcsolatom, akkor végképp nem tudok mit kezdeni a leszólítókkal.
ma 15:55
de valld be őszintén, neked is rosszul esne, ha soha egyszer sem venne észre egy jóképű pasi sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!