Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lányok leszólítanak szórakozóhelyen az jelent valamit?
Figyelt kérdés
Hogy például meghívom-e őket egy italra?2015. dec. 30. 23:50
3/7 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy hülyére vesznek téged.
4/7 anonim válasza:
azon az estén dugás lesz. ennyi. semmi komolyabb
5/7 A kérdező kommentje:
15-16 éves lányokról van szó,akkor valószínű,hogy csak szívatnak,ha mondjuk tetszik az egyik,hosszabb kapcsolatot nem is lehet kialakítani?
2015. dec. 31. 00:00
6/7 anonim válasza:
17 évesen én ilyenkor biztosan nem komoly kapcsolatra megyek , de emberfüggő :) hány éves vagy?
7/7 anonim válasza:
En szerencsetlennek kinezo fiukhoz szoktam ilyen kerdesekkel odamenni, ha fogytan van a penzem. Egyszer egy fesztivalon 6 sort szereztem igy, az egesz tarsasagnak inteztem innivalot.
De persze lehet,hogy ez masnal maskepp van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!