Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szeretitek ha leszólítanak titeket?
Igen!
Terjesztem, már két barátnőmet is meggyőztem, hogy ha valaki odamer jönni, az simán megérdemel egy telefonszámot (és nem kamut).
Nyilván ha elképzelhetetlen, hogy leállj vele randizni, akkor nem kell számot cserélni...
De őszintén szólva ez nálam kevés srácra igaz, aki nem fog meg külsőre elsőre, azzal is szívesen elmegyek randizni.
Megmondom, hogy működik ez a gyakorlatban férfiként nem egyszer leszólítottam már lányokat a haverokkal egy-egy ferde éjszaka során. Ha nem jössz be neki az 2 perc alatt kiderül mivel nem lesz épp nyitott rád, nem fog megnyílni neked, egy-két mondaton kívül legtöbb nőnél többre nem mész jobb esetben, rosszabban továbbáll. Ha bejössz neki megállnak és 5 percnél tovább is szóba elegyednek, aztán onnantól 50% az esélyed, hogy lesz folytatása az éjszaka során a dolgoknak és nagyjából 10-20% az akiknél az éjszaka után is tartós ismerkedésre lehet számítani.
Persze ez szubjektív függ attól, hogy nézel ki és milyen nőket szólítasz le. Nagyjából reálisan látom kiknél van esélyem, akik be is jönnek meg ritka, hogy valakit leszólítok, általában nagyon illuminált állapotban, hogy feltudjam dolgozni a visszautasítást is :D . Meg szerintem bunkó dolog.
Aha tehát buta vagyok azért, mert ha elindulok valahova akkor oda is szeretnék érni időben? Pl az egyetemre órára... Vagy az időpontra megbeszélt találkára a tesómhoz... Vagy a vonathoz ami meghatározott időben indul... Vagy haza ahol még vár a főzés/mosás/takarítás? Vagy hogyha az ismerőseimmel vagyok, akkor velük szeretném élvezni azt a kis időt amit végre össze tudtunk hozni? Én kérek elnézést. Vagy azért mert nem adom meg idegeneknek a számom? XD Érdekes definíciók a butára... Az meg már csak a saját véleményem, hogy nem izgat az ilyesfajta párkeresés. Olyan mintha a ruhaboltban vagy a húsok között válogatna az ember. Ha nem jön be, továbblapoz. Semmi barátság, vagy más emberi kapcsolatok... Semmire sincs lehetőség, mint igent vagy nemet mondani. Nagyon kiábrándító.
Kedves 80%-os, igen egy nőnek vigyáznia kell magára, de neked sem lehet túl nagy fantáziád, ha azt hiszed más kellemetlenség nem érhet ilyen meggondolatlan információmegosztás után csak az erőszak. Nekem pl interneten írt egyszer egy férfi (nem párkapcsolat céljából)... az lett a vége, hogy farkáról küldözgetett képeket erőszakos, beteg megjegyzések kíséretében, és folyamatosan hívogatott... Mellesleg: nem adtam meg a számom és nem is raktam fel sehova...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!