Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj vagy egy átlagos parasztember tényleg nem jön már be a nőknek?

Figyelt kérdés
Bevallom egyszerű paraszt gyerek vagyok. 28 éves vagyok. Szüleimtől kaptam egy birtokot, azt művelgetem kiseb nagyob sikerrel. Szántok disznót, birkát, marhát tartok. A mai nők valamiért nagyon nem fekszenek nekem, valahogy túl önteltek lettek és nem teccik az a mentalitásuk. Engem arra neveltek, hogy keményen dolgozzak, és cserébe el is várom, hogy tisztességesen kilegyen ganézva mire bemegyek a házba, legyen valami ehető kaja az asztalon de úgy vetem észre sok nőnek nagyon büdös a munka, nem szeretik kivenni a részüket belőle. Én hajnali 5-kor kelek minden nap, fejem a teheneket, ganézok, etetek. Ezzel eltelik jó sok idő. Másra nem igen van időm. Ez persze nem olyan vonzó sok nő számára, mintha valami menő válalkozó lenék vagy ijesmi. Persze mert igy nekik is dolgozni kell melletem és az nem jön be nekik annyira. Szóval van olyan nő aki még becsüli a szorgos parasztembert és ő is hajlandó beállni a sorba? Gggrr

2016. febr. 28. 10:12
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Akkor miért nem jössz össze vele?

"há ö izé ööö nem illenénk össze"

Vizet prédikálsz és bort iszol. De Gyuribácsiabunkó is szeretettel vár, ha elvennéd Gyurikát. Több hold földet kapsz tőlük.

2016. febr. 28. 11:46
 12/28 mikeXxX ***** válasza:
Ott volt a Zsanett a szökőkútnál :D ? Bocs nem bírtam kihagyni egyébként van benne valami amit mondtál .
2016. febr. 28. 11:47
 13/28 anonim ***** válasza:
:D :D
2016. febr. 28. 12:06
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked a "legyen szorgos földműves hajnal 5-től este 9-ig" az etalon, akkor keress hasonlót, ne a városi, értelmiségi nők után ácsingózz, hátha a kedvedért megváltoznak. Az, akinek nem tetszik a mentalitása, nem ugyanabba a csoportba tartozik, mint akit a vidéki életre neveltek. És egyik sem rosszabb, mint a másik, csak más.
2016. febr. 28. 12:06
 15/28 anonim ***** válasza:
Barátom , ez sajnos az utolsó szóig így van. Én is ebben az életformában élek, és értem se annyira kapkodnak a csajok. Ha mellé még alacsony ,ocsmány és szőrös vagy (mint én) akkor nemhogy nulla esélyed van, hanem egyenesen minuszba vagy. Kegyetlen egy élet ez.
2016. febr. 28. 12:07
 16/28 anonim ***** válasza:
91%

Sok nőnek büdös a munka? Mármint szerinted csak ez a munka, a munka..

Szoftverfejlesztő vagyok, régóta dolgozok, szeretem is. A párom IT tanácsadó, nagyon jó szakember. Este együtt főzünk, hétvégén együtt takarítunk, a gyerekeinket majd közösen neveljük.

Nekem erre van szükséged. Nem túrjuk a földet, csak gondozzuk a kis kertünket, nem ganézzuk a disznóólt és az istállót, helyette van egy kutyánk. Szerinted mi nem vagyunk emberek, és büdös a munka, hiszen mi nem azt csináljuk, amit te. Oké.

Nekünk meg tökéletesen megfelel az öltöny, kisestélyi, az éttermi vacsorák, a kerti sütögetések, kártyázgatások, és a szorgos jó életünk, amit magunknak teremtettünk.

Egyébként egészen biztos, hogy tudnál nőt találni magadnak, de ne a városi, értelmiségi, szellemi munkát végző nők között keresgélj, hanem falun..

2016. febr. 28. 12:17
 17/28 anonim ***** válasza:
*szükségem
2016. febr. 28. 12:17
 18/28 anonim ***** válasza:
22%
Nincs veled baj. Csak megváltozott a világ...és manapság a nők jelentős részénél már nem divat az otthoni munka (nem mintha a melóhelyen az lenne), a főzés vagy a takarítás. Inkább a műköröm, a műhaj, a műcici, a vásárolgatás megy egész nap. Nem tudom merrefelé ismerkedsz, de ne a városban akarj......és ne a plázacicusos nőkre fájjon a fogad,mert ők felejtősek.
2016. febr. 28. 12:27
 19/28 anonim ***** válasza:
Ne add fel a reményt! Bár én kisvárosban nőttem fel, egy pár éve nagyvárosban élek, de még mindig az az álmom, hogy egyszer lesz egy kis gazdaságom, földdel, állatokkal. Szüleim is ezzel foglalkoztak, sokat segítettem nekik, és nagyon megtetszett ez az életforma. Nyugodt, teljesen ki tud kapcsolni a hétköznapokból, és teljesen meg tudlak érteni. :)
2016. febr. 28. 12:32
 20/28 anonim ***** válasza:
71%

Az eletformaddal semmi baj nincs, nagyon sok ember valasztja ezt manapsag foleg kulfoldon. Tudom mert nem Mo on elek mar regota.

Kicsit lehetne stilusod jobb, de ez rajtad is mulik manapsag igazan konnyu kicsit muvelni magat az embernek, olvashat szabadidejeben nezhet ertelmes mus0rokat stb.

A problema abban van hogy ne akarj varosi es foleg ne ertelmisegi not magad melle. ma is vannak falusi lanyok , minel kisebb telepulesen elnek annal jobban hasonlit a felfogasuk a tiedre mert hagyomanyos volt a neveltetesuk. Foleg Erdelyben talalnal jo esellyel eleg nagy valasztekot beloluk, akik csak jo felesegek anyak akarnak lenni es nem taszitja oket a gazdasagban vegzendo tevekenyseg. Ha ilyen helyen fogsz probalkozni elobb utobb sikerulni is fog, de igyekezz naladnal nem muveltebb tanultabb not szerezni magadnak mert a kettotok kozti muveltseg kulonbseg es szemleleti kulonbseg halalra itelne a kapcsolatotokat.

2016. febr. 28. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!