Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj vagy egy átlagos parasztember tényleg nem jön már be a nőknek?
Akkor miért nem jössz össze vele?
"há ö izé ööö nem illenénk össze"
Vizet prédikálsz és bort iszol. De Gyuribácsiabunkó is szeretettel vár, ha elvennéd Gyurikát. Több hold földet kapsz tőlük.
Sok nőnek büdös a munka? Mármint szerinted csak ez a munka, a munka..
Szoftverfejlesztő vagyok, régóta dolgozok, szeretem is. A párom IT tanácsadó, nagyon jó szakember. Este együtt főzünk, hétvégén együtt takarítunk, a gyerekeinket majd közösen neveljük.
Nekem erre van szükséged. Nem túrjuk a földet, csak gondozzuk a kis kertünket, nem ganézzuk a disznóólt és az istállót, helyette van egy kutyánk. Szerinted mi nem vagyunk emberek, és büdös a munka, hiszen mi nem azt csináljuk, amit te. Oké.
Nekünk meg tökéletesen megfelel az öltöny, kisestélyi, az éttermi vacsorák, a kerti sütögetések, kártyázgatások, és a szorgos jó életünk, amit magunknak teremtettünk.
Egyébként egészen biztos, hogy tudnál nőt találni magadnak, de ne a városi, értelmiségi, szellemi munkát végző nők között keresgélj, hanem falun..
Az eletformaddal semmi baj nincs, nagyon sok ember valasztja ezt manapsag foleg kulfoldon. Tudom mert nem Mo on elek mar regota.
Kicsit lehetne stilusod jobb, de ez rajtad is mulik manapsag igazan konnyu kicsit muvelni magat az embernek, olvashat szabadidejeben nezhet ertelmes mus0rokat stb.
A problema abban van hogy ne akarj varosi es foleg ne ertelmisegi not magad melle. ma is vannak falusi lanyok , minel kisebb telepulesen elnek annal jobban hasonlit a felfogasuk a tiedre mert hagyomanyos volt a neveltetesuk. Foleg Erdelyben talalnal jo esellyel eleg nagy valasztekot beloluk, akik csak jo felesegek anyak akarnak lenni es nem taszitja oket a gazdasagban vegzendo tevekenyseg. Ha ilyen helyen fogsz probalkozni elobb utobb sikerulni is fog, de igyekezz naladnal nem muveltebb tanultabb not szerezni magadnak mert a kettotok kozti muveltseg kulonbseg es szemleleti kulonbseg halalra itelne a kapcsolatotokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!