Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj vagy egy átlagos parasztember tényleg nem jön már be a nőknek?
A birtok mellé egy helyesírási szótárt is adhattak volna....
A lényeg, hogy nem jó helyen keresgélsz. Városi lány nem valószínű, hogy élne tanyán, és dolgozna hajnaltól napestig, de aki falun él, attól nem áll messze ez az életforma.
De aranyos :D ganyézzon
De nem értem miért kell szidni szerencsétlent :(
Állítom többet izzad mint mi együtvéve válaszolók.
Amúgy van egy távoli rokonom - nem vérrokon - a Gyuribácsiabnunkó akivel jóban lennél. Ő az utolsó ilyen földműves-disznótartó paraszt a faluban "város", és csak "szekért" tud vezetni, autót nem. Olyan, mint egy ilye vidékiparaszt-karikatúra "hánykó k'eesz? hétkó'? há' nem vet ki a zágy, émmá ötkó' fen vagyok" - ő az a típus aki ostorral kapcsolná be a videót, ha tudná mi az. Tévéje van, de a M1/Duna Tv szentségét nem sérthette semmi amíg viktor hozzá nem szólt a médiához. Azóta M3 vagy mi az a retrocsatorna. Masszív kisgazdapártos volt amíg meg nem szűnt, azóta Munkáspártos.
A felesége "Manyi nénnye" se sokkal jobb, de ő képben van, ő árulja a terményeket, meg intézi az ügyeket. Van egy lúzer fiuk gyurika aki 55 évesen még mindig otthon lakik mert anyuci nem engedi el.
Gyuribácsiabunkó amúgy mindig vörös fejjel grasszál - házipálinka és az a parasztéltmód - gyakran felét nem értem amit mond - miért kell 19.századi szavakat használni? - akkora paraszt amúgy, hogy a fiát, ha rossz volt bezárta a sertések közé.
Gyuribácsiabunkó amúgy egy ittfelejtett bútordarab a régi időkből. Stílusa pontosan ILYEN:
https://www.youtube.com/watch?v=KYjOYqM8fkc
Még a hangszín is stimmel részben. Mindig ő jut eszembe, csak erősebb a tájszólása + bunkóbb szóhasználat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!