Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Bejönnek a nőknek ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejönnek a nőknek ha egy pasinak nagy cicije van? Van esélye az átlagos nőkénél ilyen cicis pasinak?

Figyelt kérdés
Macis pasira gondolok, ahol azért zsírból van egy kis cici
2015. okt. 22. 21:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Bleeeeeee....
2015. okt. 22. 21:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem, de tök poén lehet mondani, hogy "nekem olyan nő nem kell akinek kisebb a melle mint az enyém" :D
2015. okt. 22. 21:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Fuss, fekvőzz!
2015. okt. 22. 21:46
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem jön be.

Úgy általában a túlsúlyos pasik sem jönnek be.

2015. okt. 22. 21:57
 5/7 anonim ***** válasza:

Az senkinek sem. Csak a gizdák - de azok mindenkinek.

2015. okt. 22. 21:59
 6/7 Sunshinedoll ***** válasza:
Nekem 4 évig volt egy partnerem, akinek kb akkora mellei voltak, mint nekem. Mindig ezen vicceltünk :D Mondjuk nekem rohadt kicsi cicijeim vannak, ő meg kicsit volt macis csak.
2015. okt. 23. 12:36
 7/7 anonim ***** válasza:
NEEEM.
2015. okt. 24. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!