Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan tettétek túl magatokat azon, hogy egyedül vagytok?
Engem már nem érdekel a téma, nem is foglalkozok már az ismerkedéssel, mert nagyon belefáradtam a sok visszautasításba, viszont néha elég magányosnak érzem magam, mert nincs túl sok barátom sem. :/
Tudnátok ajánlani valami hobbit esetleg?
20/L
Nálam is ugyan ez a helyzet, csak én 24 éves lány vagyok. Mondjuk én nem kaptam még visszautasítást, de az "igaz" szerelem sem kerülgetett soha.
Én szeretek olvasni, sportolni, netezni, filmezni, youtube-on videókat nézni, általában mindig lefoglalom valamivel magam. De persze hiányzik az én életemből is a szerelem és a barátok, mert ugye azok is mindig elkopnak mellem, de amúgy már úgy vagyok vele, hogy így talán még mindig jobb, mint egy felszínes kapcsolatban.
20 éves lány egyedül van, mert már többen is visszautasították? A hónap legnagyobb kamu kérdése, de azért elmondom az én trükkömet.
Mivel ocsmány vagyok, ezért 23 éves korom ellenére soha nem volt randim se (szeretném felhívni a figyelmet, hogy én másik kolléga úr vagyok, mert nem vagyok annyira alacsony), így én rájöttem arra, hogy nincs esélyem senkinél. Így az esélytelenek nyugalmával indulok neki az életben mindennek, és mivel még gyáva is vagyok az előzőből adódóan, ezért végképp semmi sikerélményem (amikor öngyilkos akartam lenni, akkor is meggondoltam magamat, csak tudnám, miért :D ). Ami nem megy, nem kell erőltetni, úgyhogy nem érdekel senki és semmi, kerülöm a személyes találkozásokat mindenkivel, és végre nagy nehezen sikerült elérnem azt, hogy a középiskolai haverjaim is lekopjanak - barátokra semmi szükségem. Egyébként a hobbimnak élek, de az, amivel én elütöm az időt, az téged nem hiszem, hogy megfogna.
hat azert erdekeljen a tema :)
viszautasitas mindig van, meg lesz is az elet minden rszeben nem csak a tarskeresesben.
az csak azt jelenti hogy valami nem volt jo, ilyenen tovabb kell lepni, mert lesz majd jobb is.
mindenki szokot maganyos lenni amikor nincs parja, ez is normalis dolog.
most en irhatnak neked mikkel foglalkozzal, de az hulyeseg, neked kell tudni mi esik jol mi nem.
probalkoz. engem a zene dob fel, vagy egy jo konnyv.
kulonben meg is lehet szokni a maganyt, en nem reg egy sok eves kapcs estem tul es az elejen tenyleg szar volt, de mostmar megszoktam, nem is kell senki egyenlore.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!