Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan tettétek túl magatokat azon, hogy egyedül vagytok?
Figyelt kérdés
Engem már nem érdekel a téma, nem is foglalkozok már az ismerkedéssel, mert nagyon belefáradtam a sok visszautasításba, viszont néha elég magányosnak érzem magam, mert nincs túl sok barátom sem. :/
Tudnátok ajánlani valami hobbit esetleg?
20/L
2016. febr. 28. 09:41
1/27 anonim válasza:
Miért volt sok visszautasítás? Mi volt a baj? Egyáltalán nem is volt párkapcsolatod?
Hobbit meg, hát mik azok a dolgok amik érdekelnek, örömmel töltenek el? Amúgy barátot bárhol lehet találni
2/27 rrrrrreennnnn válasza:
Max havert lehet bàrhol talàlni, nem ugyanaz, de mindegy...
Sportolsz? Mihez van érzéked? Tanulhatnàl. Nyelveket, jàrj tanfolyamokra, főzőtanfolyam, tànc, mi érdekel egyàltalàn?
3/27 anonim válasza:
Ez szerintem kamu. Visszautasítások?20 éves lány esetében?? Nem tudom el hinni. Az hogy én olyan ocsmány és alacsony vagyok hogy csak hányingert tudok kiváltani egy nőből más. De az h egy 20 éves lányt "visszautasítsanak"...ezt sem értem. Senki sem próbálkozott nálad? Talán te udvarolsz a fiúknak?
4/27 anonim válasza:
Szerintem pedig nagyon is létezik, csak nem kell szűklátókürűnek lenni, mint a 3-asnak.Sajnos netes ismerkedésben rengeteg a visszautasítás, teljesen mindegy, hogy miért és milyen okból, de ez mindenkinél így van bármilyen korban. Barátokat érdemes szerezni, akikkal valóban jól érzed magad.
5/27 anonim válasza:
Kezdj el egy sportot. Baromibjót tesz
6/27 anonim válasza:
Én egy időben rájöttem, hogy egyedül is kellemes meginni egy kávét egy kávézóban vagy sütizni vagy enni egy finomat, szeretek egyedül biciklizni, sportolni, űzni a hobbimat. Persze az ember társaslény, de ott vannak a barátok, tök jó programokat lehet találni, nem kell mindenhez pasi. Ja és a sport, tényleg sokat segít.
7/27 anonim válasza:
Teljesen egyedül, 2 éve vagyok, a jó barátok vannak, csak messze,neten tartjuk a kapcsolatot, ja, meg munkahelyen munkatársakkal. Mivel foglalom el magam? Netezek, filmezek ha jó az idő sétálok, mivel egyedül vagyok magamnak kell főzni, mosni, takarítani, néha előveszem az xboxot, meg mostanában megint rákaptam az itthoni edzésre, fekvőtámasz, ilyesmik. Egyébként melyik megyében laksz?
8/27 anonim válasza:
Stratégiai játékokkal játszottam, azokból is a legnehezebbekkel, volt olyan amivel több hétig is elszórakoztam, mire megnyertem(pl. Heroes of Might and Magic 3 - Dragon Slayer).
9/27 anonim válasza:
könnyen, amint felismertem, hogy nincs másra szükségem.
10/27 anonim válasza:
Nekem sincsenek barátaim, akikkel neten haverkodom röhejes kamukkal távolítanak el az életterükből - gondolom, mert túl szar vagyok - úgyhogy marad az őrülethatár és az, hogy majd a fantáziámban élek inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!