Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan tettétek túl magatokat azon, hogy egyedül vagytok?
Engem már nem érdekel a téma, nem is foglalkozok már az ismerkedéssel, mert nagyon belefáradtam a sok visszautasításba, viszont néha elég magányosnak érzem magam, mert nincs túl sok barátom sem. :/
Tudnátok ajánlani valami hobbit esetleg?
20/L
Azért, mert 20 éves vagyok, még nem fog a lábam előtt heverni mindenki... A pasik nagy része a ribikre bukik, én pedig nem öltözom kihívóan, illetve sokan csak eltűnnek pár hét után, magyarázatot sem adnak, nem válaszolnak.
Sportolok, már lassan 10 éve rendszeresen futok és úszok. Barátokat is nehezen találok, mert ott is ez van, hogy valamiért senkit nem érdeklek. Arra jó v, hogy segítsek nekik, ha gáz van,egyébként meg le se sza**nak... Néhány kivétel van csak.
Nem vagyok köpönyegforgató, és nem azzal van a bajom, hogy egyedül vagyok, hanem a sorozatos csalódásokkal. :/
Pest megyében lakom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!