Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, férfiak! Ti udvariasak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak! Ti udvariasak vagytok?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy pl utcán/buszon előre engeditek-e a lányokat/nőket, tartjátok-e az ajtót nekik, ha úgy alakul, stb. Csak az ilyen alap dolgok :)

Ha nem, miért nem?

2016. febr. 27. 12:31
1 2 3
 11/21 Kisboltos ***** válasza:
Igen. Legyen szó az előbb említett szituációkról, de nálam ez egy beszélgetésben is megnyilvánul. Nem akadékoskodok, nem vagyok lekezelő, próbálok más embereket is pozitív színben feltűntetni, bár ez utóbbi nem mindig sikerül.
2016. febr. 27. 13:38
 12/21 anonim ***** válasza:
Igen. Bár vannak esetek mikor nem. Pl tömegben. 23/F
2016. febr. 27. 13:44
 13/21 anonim ***** válasza:
Én nem így lettem nevelve, mégis az vagyok, de nem csak a nőkkel, hanem minden emberrel.
2016. febr. 27. 15:17
 14/21 anonim ***** válasza:
Igen, annak lettem nevelve.
2016. febr. 27. 15:20
 15/21 anonim ***** válasza:
4%

Nem.

Miért tartsam az ajtót, tán nyomorék és nem működnek a kezei?

Minek engedjem előre, az ő ideje értékesebb, mint az enyém?

Adjam át a helyem? Ha izomsorvadása van és nem tud állni, akkor használjon kerekesszéket, ne más helyére pályázzon.

Minek adjak cigit, tüzet, rágót, aprót vagy egyáltalán bármit is? Nekem az ilyen emberek idegenek, nem tartozom nekik semmivel.

Csak egy receptet akar felíratni, tehát engedjem előre? Szóval már nem csak az időm értéktelenebb, mint az övék, de már az egészségem is?

Dicsérjem meg a haját, körmét, sminkjét, cipőjét? Képtelen az önértékelése és tőlem vár véleményt, ami alapján kiértékelheti magát?

Soha, de tényleg soha az életben nem előzékenykedek senkivel. Gyenge jellemre vall egy totál idegen ember érdekeit a sajátjaim fölé rendelni. Ha valaki, aki se nem barát, se nem családtag, akkor neki megadom az alapvető emberi tisztességet, de ennyi és semmi több, nem vagyok szeretetszolgálat. Mint ismeretlen embereknek, nektek is csak szimplán az alapvető emberi tisztesség miatt árulom el, hogy a javatokra válik, ha a jövőben ti se előzékenykedtek egyetlen ismeretlen emberrel sem.

2016. febr. 27. 16:26
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Alapvető dolog (kéne hogy legyen normális világban) az udvariasság. Ez nem azt jelenti, hogy más érdekeit a magad elé helyezed, meg, hogy papucs vagy! Ez pusztán formalitás! Ha bemegyek egy helyre és mondjuk jönnek mögöttem, természetes, hogy legalább addig tartom nekik az ajtót, amíg az első mögöttem lévő ember át nem veszi és nem fogom az orruk előtt bebaszni. Magyarán az udvariasság nem válogat: aki udvarias az mindenkivel az és nem önös érdekek miatt. Tehát nem kivételezek senkivel csak azért mert mondjuk nő az illető. Egyformán próbálok meg viszonyulni mindenki felé.
2016. febr. 27. 16:31
 17/21 anonim ***** válasza:
Általában igen, főleg ha nem sietek, van időm, és nincs hatalmas tömeg.
2016. febr. 27. 16:32
 18/21 anonim ***** válasza:
Igen. Életem természetes része, talán már nem is tudnék változtatni ezen.
2016. febr. 28. 09:16
 19/21 anonim ***** válasza:

Nem.

Mert nem érdemlik a mai nők azért.

2016. márc. 13. 16:48
 20/21 anonim ***** válasza:
Előre engedem azokat akiket hátulról is meg akarok nézni, vagy ismerem és meg akarom dugni.
2016. márc. 13. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!