Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Pici, törékeny alkatú lányok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pici, törékeny alkatú lányok, ti mennyire vagytok önbizalomhiányosak?

Figyelt kérdés
Kort és a konkrét problémát irjatok meg!
2016. febr. 23. 09:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
67%

Semennyire :) Nagyon sok pasinak bejövök,de ha nem így lenne,akkor is örülnék,hogy ilyen az alkatom :)

19N

2016. febr. 23. 10:01
 2/12 anonim ***** válasza:
Én nagyon. Nem vagyok megelégedve a testemmel, hiába mondják a fiúk, hogy nekik tetszik, ez engem nem vigasztal. 23L
2016. febr. 23. 10:36
 3/12 anonim ***** válasza:
Hát, a magasságommal és a lábméretemmel nem vagyok megelégedve, de ez az önbizalmamat nem befolyásolja, inkább ruhát és cipőt vásárolni nehéz. Most van két csizmám, amiket évekig hordtam, de mennek tönkre, esős időben már beáznak egy kicsit, így nagyon kellene cserélni, de eddig két plázát (kínait is) néztem végig, és egy helyen sem volt. Ha csak 10 centivel lennék magasabb, és hosszabbak lennének a lábaim, már könnyebben kapnék csizmát. Nagyon kevés olyan fazon van, ami nem bokacsizma és nem vág be a térdem alatt.
2016. febr. 23. 10:42
 4/12 anonim ***** válasza:
én nem vagyok emiatt önbizalomhiányos, de szívesebben lennék magasabb. a pici lábam pl szeretem, mert kisebben jobban tetszenek a cipők. :D
2016. febr. 23. 11:12
 5/12 anonim ***** válasza:

156 centi, és 47 kiló voltam megboldogult ifjúkoromban (magasabb azóta sem lettem, csak súlyosabb egyéniség), de a pofám hatalmas volt mindig. Aztán lehet, hogy ez az önbizalomhiány túlkompenzálása volt, de külső szemlélő számára úgy tűnt, mintha hatalmas egoval rendelkeznék.

Később megtanultam elfogadni magam, és kicsit visszavettem az egomból :)

2016. febr. 23. 11:42
 6/12 anonim ***** válasza:

Nem tudom, én milyennek számítok, 160 cm, 50-52 kg, de aránylag pici talán.

Nem lennék magasabb, tök jó így, hogy az alacsony pasik is szóba jöhetnek nálam, mert még ők is magasabbak. :) Súlyban természetesen úgy szeretnék több lenni, hogy kizárólag mellre és seggre hízzak, azt is izmosan, de azt hiszem, ez lehetetlenség. :DD Úgyhogy nem akarok nagyon hízni.

Szerintem a magas csajoknak több a komplexusuk! Na meg a kövéreknek. Legalábbis mindegyiktől ezt hallom.

2016. febr. 23. 11:48
 7/12 anonim ***** válasza:
nekem emiatt sosem volt önbizalomhiányom. És mindig akadt olyan fiú, akinek tetszettem, sőt, hallottam is, hogy sok férfinek kifejezetten az ilyen pici lányok tetszenek.
2016. febr. 23. 15:30
 8/12 anonim ***** válasza:

Hat az alakom miatt egyaltalan nem! Jo persze egy nagyobb mellett el tudnek viselni, de egyebkent szeretem, h ilyen torekeny vagyok, szerintem ez tok cuki es noies:)

18

2016. febr. 23. 18:27
 9/12 anonim ***** válasza:
nem kérek több privátot, hogy ki mit csinálna velem.
2016. febr. 23. 18:44
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem kifejezetten emiatt van önbizalomhiányom, de jó lenne, ha nem néznének mindig tininek, emiatt nem kezelnének kapásból gyerekként, meg persze férfiak akarnának ismerkedni velem...
2016. febr. 28. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!