Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pici, törékeny alkatú lányok, ti mennyire vagytok önbizalomhiányosak?
Semennyire :) Nagyon sok pasinak bejövök,de ha nem így lenne,akkor is örülnék,hogy ilyen az alkatom :)
19N
156 centi, és 47 kiló voltam megboldogult ifjúkoromban (magasabb azóta sem lettem, csak súlyosabb egyéniség), de a pofám hatalmas volt mindig. Aztán lehet, hogy ez az önbizalomhiány túlkompenzálása volt, de külső szemlélő számára úgy tűnt, mintha hatalmas egoval rendelkeznék.
Később megtanultam elfogadni magam, és kicsit visszavettem az egomból :)
Nem tudom, én milyennek számítok, 160 cm, 50-52 kg, de aránylag pici talán.
Nem lennék magasabb, tök jó így, hogy az alacsony pasik is szóba jöhetnek nálam, mert még ők is magasabbak. :) Súlyban természetesen úgy szeretnék több lenni, hogy kizárólag mellre és seggre hízzak, azt is izmosan, de azt hiszem, ez lehetetlenség. :DD Úgyhogy nem akarok nagyon hízni.
Szerintem a magas csajoknak több a komplexusuk! Na meg a kövéreknek. Legalábbis mindegyiktől ezt hallom.
Hat az alakom miatt egyaltalan nem! Jo persze egy nagyobb mellett el tudnek viselni, de egyebkent szeretem, h ilyen torekeny vagyok, szerintem ez tok cuki es noies:)
18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!