Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Ti udvariasak vagytok?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy pl utcán/buszon előre engeditek-e a lányokat/nőket, tartjátok-e az ajtót nekik, ha úgy alakul, stb. Csak az ilyen alap dolgok :)
Ha nem, miért nem?
2016. febr. 27. 12:31
1/21 anonim válasza:
Tömegben nem lehet udvariasnak lenni, mert több kárt okozol a feltartással, mint az előreengedéssel....
De ahol lehet, ott megpróbálok az lenni.
2/21 anonim válasza:
Igen, alapvetően igen. Mindemellett elő szokott fordulni olyan helyzet, ahol ezeket nem tartom be, például ha nagyon kell sietnem, vagy nagyon feszült vagyok, ilyenkor nem tudok ilyesmire is gondolni.
3/21 anonim válasza:
Ritkán vagyok az. Még pedig azért, mert mi okom van egy nőt előreengedni, ha az a válasz, hogy bocsi de van pasim. Nem én általában mindig feszült vagyok és egy boldogtalan ember miért legyen udvarias? Majd, ha a helyzetem megváltozik és lesz egy olyan keresetem, ami megnyugtat és lesz autóm házam, majd akkor boldog is leszek és kedvesebb is leszek a nőkkel is.
4/21 anonim válasza:
Igen, így lettem nevelve. Nekem ez a természetes.
5/21 anonim válasza:
Én igen, viszont mióta Pesten élek azóta kevésbé, mert mindenki hülyének néz, hogy előre engedem, vagy segítek neki.
6/21 anonim válasza:
Sajnos igen. Hátrány ez, semmint előny. Egyetlen helyen nem vagyok az és a busz. Ha jön szeretk elsőként felszállni ha van még üres hely akkor leülhessek, ha nem akkor a lépcsős helyet foglalhassam el (ez sem bunkóság, de majd meghalok infarktusban mikor a tömeg közepére kerülök)
7/21 anonim válasza:
Miért engedjem én előre, csak azért, mert ő nő?
Ennyi erővel a pasit is előre engedhetném, elvégre egyenjogúság van.
8/21 anonim válasza:
Alapvetően igen. De pl.Pesten vagy nagyobb városokban én hiába engedem magam elé a nőket, ha másik 10 tahó befurakszik elé :) Szoktam segíteni tolókocsis kismamáknak is ha úgy van feltenni a babakocsit a buszra. Itt gyakorin irkálom a nőgyűlölő szövegeimet,de az életben segítek nekik,vagy udvarias vagyok, persze nem azért mert nő vagy akarnék tőle valamit, hanem mert ember társam.
9/21 anonim válasza:
Igen és ez nem hátrány. Ilyeneket a "rosszfiúk" is csinálnak, akikért oda vannak a nők.
10/21 anonim válasza:
NEM! Mint egy dühödt bika rontok közéjük, mögöttem csak úgy röpködnek szerteszét a nők összetrancsírozott fejei, végtagjai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!