Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez már veszett ügy igaz?
Megismerkedtünk, minden nagyon gyors tempóban történt. Többször említettem, hogy ez gyors, de ő csak győzködött, hogy minden rendben.
Másfél hét után felébredtünk egymás mellett, mindketten dolgozni indultunk, majd nem hallottam felőle. Két nappal később közölte, hogy nem tudja mit érez. Tökéletes vagyok a számára, nem tud belém kötni semmilyen téren, még is elbizonytalanodott, talán unna, nem tudna boldoggá tenni.
Én azt gondolom, hogy megérdemelnék magyarázatokat, de mindig csak az a válasz, hogy nem tud ennél többet mondani, nem tudja mit akar. Még is mi a fenét kezdjek ezzel?
Ha azt mondom megkönnyítem a helyzetét és én mondom ki hogy legyen vége annak, ami még el sem kezdődött, akkor pedálozni kezd, keres és törődik velem. Ha belelendülök, akkor tojik rám és ellök magától. Egyszerűen nem tudom hova tenni. Egy 34 éves férfiról van szó, még is úgy viselkedik, mint egy hisztis, bizonytalan csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!