Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre mondják, hogy veszett fejsze nyele? 24l
Megtetszett egy srác, akinek én tetszem, DE!
Kiderült, hogy fiatalabb. Hiába megvan a tetszés, nem tud velem mit kezdeni. 18 éves....20+nak gondoltam. :/ Nem arról van szó, hogy bejönnek a fiatalabb pasik, mert NEM. Csak ez most így alakult. Más 10-en éves szóba sem jöhet, nem érdekelnek. Ő sem 18-nak néz ki, csakhogy nagyon megtetszett, de most ez így veszett ügy. Talán még barátnője sem volt, tapasztalatlan. Még beszélgetni is nehezen tudtunk, olyan kis esetlen volt, de persze a maga módján igyekezett. Nagyon rendes fiú. Pont ezért tapasztalatlan, mer nem csajozós. Nekem így is tetszik, de szerintem részéről nem menne. Ő ezt nem tudja kezelni...:/ Neki ez sok. Fél.
Erre mondják, hogy veszett fejsze nyele?
Hát igen jányom, a matek az matek.
Annyira durva, hogy valaki a 20. születésnapja előtt még egy mocskos kis pondró, utána egy nappal viszont szárnyaló medveférfisas, nemde?
4-es
Remélem te sem standuposként tengeted az életed, mert a példaértékű életigenlésed még egy friss lottónyertes is az öngyilokba kergetne.
Minek is tetted fel a kérdést, már ne haragudj!?
Vagy megpróbálod vele,vagy nem.
Nem kell ezen görcsölni.
4. vagyok megint. Ez a standup tragedy inkább.
Nem el szomorítani akartam a kérdezőlányt. De voltam hasonló helyzetben.
Fiatalon jöttem össze egy lánnyal, neki a 3. nekem meg a 6. kapcsolatom volt. évekig vele maradtam, ő meg velem. És előbb utóbb kihült a dolog, és másokkal is akart járni, ahogy engem sem izgatott ő annyira mint kellett volna inkább csak megszoktam. Mindezt 22 éves korom előtt.
Szóval tapasztalat...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!