Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Erre mondják, hogy veszett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erre mondják, hogy veszett fejsze nyele? 24l

Figyelt kérdés

Megtetszett egy srác, akinek én tetszem, DE!

Kiderült, hogy fiatalabb. Hiába megvan a tetszés, nem tud velem mit kezdeni. 18 éves....20+nak gondoltam. :/ Nem arról van szó, hogy bejönnek a fiatalabb pasik, mert NEM. Csak ez most így alakult. Más 10-en éves szóba sem jöhet, nem érdekelnek. Ő sem 18-nak néz ki, csakhogy nagyon megtetszett, de most ez így veszett ügy. Talán még barátnője sem volt, tapasztalatlan. Még beszélgetni is nehezen tudtunk, olyan kis esetlen volt, de persze a maga módján igyekezett. Nagyon rendes fiú. Pont ezért tapasztalatlan, mer nem csajozós. Nekem így is tetszik, de szerintem részéről nem menne. Ő ezt nem tudja kezelni...:/ Neki ez sok. Fél.

Erre mondják, hogy veszett fejsze nyele?

2016. febr. 2. 19:41
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
# 8 Te csak tudod, hisz "jól" ismersz. Egy a lényeg, te már megmutattad mennyire vagy "intelligens".
2016. febr. 2. 20:03
 12/18 A kérdező kommentje:
# 9 Köszönöm, hogy megosztottad velem. Hosszútávon nem gondoltam még bele. Rövidtávú dolgokban meg nem vagyok benne. Sosem voltam, nem most kezdeném el... "Sajnos" kissé konzervatív vagyok.
2016. febr. 2. 20:04
 13/18 anonim ***** válasza:

nem erre mondják.

az úgy van, hogy úgy úszik, mint a a veszett fejsze nyele. vagy nyeletlen fejsze?

na és ha ide akarod használni, akkor is a nyele nélkül.

2016. febr. 2. 20:09
 14/18 anonim ***** válasza:

ha megvan a vonzódás, akkor mire vársz? ha eldöntötted hogy nem mész bele, minek tetted fel a kérdést? hogy anonymusokra hallgass, akikről semmit sem tudsz csak leírták a tapasztalatukat ami igazából lehetne kamu is?

ne mások tapasztalatai alapján dönts hanem a te tapasztalatod alapján..

nem volt még nővel? ennyi erővel minden csaj ezzel érveljen ellene, hogy nem volt nővel? ne haragudj de így nem is lesz és ez nem az ő hibája lesz, megnyugtatlak.

bezzeg azt már tetszene ha egy 20éves pali felszedne téged?

2016. febr. 2. 20:57
 15/18 anonim ***** válasza:
20 évvel idősebb*
2016. febr. 2. 20:57
 16/18 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy nem tud mit kezdeni egy nővel? Jó fatökű lehet. :D Én amikor összejöttem az első barátnőmmel, akkor voltam 20 éves, ő pedig 24. És vele szeretkeztem értelemszerűen először is, de nem lankadtam le attól, hogy 4 évvel idősebb a nő. Isteni volt már erlsőre is a szeretkezés. :D
2016. febr. 2. 21:34
 17/18 anonim ***** válasza:
igen, későbbiekben tutira nem fog előfordulni ilyen, h kihűl a dolog, áááááááá, ez lehetetlen, ha sok nőt/férfit elfogyasztottál előre, ez főleg ettől függ, h mennyire vagy tapasztalt.
2016. febr. 2. 21:41
 18/18 anonim ***** válasza:

A kor szerintem nem jelent semmit,én is kaptam már meg szinte ismeretlenül,hogy egy kicsit fiatal vagy hozzám,de ez van. Pedig csak 4 év lehetett/volt

20/f

2016. febr. 2. 22:11
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!