Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre mondják, hogy veszett fejsze nyele? 24l
Megtetszett egy srác, akinek én tetszem, DE!
Kiderült, hogy fiatalabb. Hiába megvan a tetszés, nem tud velem mit kezdeni. 18 éves....20+nak gondoltam. :/ Nem arról van szó, hogy bejönnek a fiatalabb pasik, mert NEM. Csak ez most így alakult. Más 10-en éves szóba sem jöhet, nem érdekelnek. Ő sem 18-nak néz ki, csakhogy nagyon megtetszett, de most ez így veszett ügy. Talán még barátnője sem volt, tapasztalatlan. Még beszélgetni is nehezen tudtunk, olyan kis esetlen volt, de persze a maga módján igyekezett. Nagyon rendes fiú. Pont ezért tapasztalatlan, mer nem csajozós. Nekem így is tetszik, de szerintem részéről nem menne. Ő ezt nem tudja kezelni...:/ Neki ez sok. Fél.
Erre mondják, hogy veszett fejsze nyele?
nem erre mondják.
az úgy van, hogy úgy úszik, mint a a veszett fejsze nyele. vagy nyeletlen fejsze?
na és ha ide akarod használni, akkor is a nyele nélkül.
ha megvan a vonzódás, akkor mire vársz? ha eldöntötted hogy nem mész bele, minek tetted fel a kérdést? hogy anonymusokra hallgass, akikről semmit sem tudsz csak leírták a tapasztalatukat ami igazából lehetne kamu is?
ne mások tapasztalatai alapján dönts hanem a te tapasztalatod alapján..
nem volt még nővel? ennyi erővel minden csaj ezzel érveljen ellene, hogy nem volt nővel? ne haragudj de így nem is lesz és ez nem az ő hibája lesz, megnyugtatlak.
bezzeg azt már tetszene ha egy 20éves pali felszedne téged?
A kor szerintem nem jelent semmit,én is kaptam már meg szinte ismeretlenül,hogy egy kicsit fiatal vagy hozzám,de ez van. Pedig csak 4 év lehetett/volt
20/f
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!