Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek egy molett nő milyen mértékig jön be? Kb hány kiló plusszal, milyen testalkattal?
Figyelt kérdés
Ha konnyebb, kepeket is kuldhettek!
Molett lány vagyok, sokan mondják h tetszik nekik a husi, de nekem mégsincs sikerem. Mindenkinek vekonykák kellenek :)
2016. febr. 26. 21:25
11/14 anonim válasza:
Nekem van egy kis hasam,meg nem vagyok túlzottan vékony. De izom is van rajtam, Thai boxolok. Az arcom a legtöbb ember szerint szép. 165cm vagyok. A párom 170cm,jó kigyúrt és férfias . Lehetett volna jó alaku,vékony csaja is. De velem van és engem szeret.
Mindenkinek más tetszik,van pasi haverom aki marha jól néz ki és a párja egymagas velem és kb 80kiló-molett. A volt női is ilyenek voltak.
Amúgy az öszhang és a kisugárzás is mérvadó sztm.
12/14 anonim válasza:
Lábból, fenékből csak intenzív zsírégető edzéssel tudsz fogyni, ha kockás a hasad és vékony a derekad, annyira "husi" nem lehetsz. Valószínűleg nőies alkat vagy, csak rossz szűrőn keresztül látod magadat és az önbizalomhiányod miatt nincs sikered.
13/14 anonim válasza:
Amíg nőies. Én például kifejezetten szeretem a molett alkatú nőket. Egy nőn legyen mit fogni, de azért nem jó ha szétfolyik. Max 10 kg plusz, ha egyenletesen eloszlik. Sajna a legutolsó kapcsolatom is emiatt ment tönkre (a páromon 20 kg plusz volt, az orvos is mondta, én meg segíteni akartam neki ezt ,,ledobni". csak ő ezt bántásnak vette.) 28/F
14/14 anonim válasza:
utolsó vagyok: [link] engem ez az alkat még nagyon be tud indatani..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!