Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek egy molett nő milyen mértékig jön be? Kb hány kiló plusszal, milyen testalkattal?
Figyelt kérdés
Ha konnyebb, kepeket is kuldhettek!
Molett lány vagyok, sokan mondják h tetszik nekik a husi, de nekem mégsincs sikerem. Mindenkinek vekonykák kellenek :)
2016. febr. 26. 21:25
1/14 anonim válasza:
Nem jönnek be alapból.
Milyen....
Istenem, ezek így mindig buta kérdések, akinek az tetszik annak bejön akinek meg nem, annak nem.
3/14 A kérdező kommentje:
:)
2016. febr. 26. 21:36
4/14 anonim válasza:
Nekem az jön be ha nincs plusz. Hiába eufémizáljuk: molett, teltkarcsú, vagy a kedvencem "mediterrán alkatú" kifejezésekkel, attól még a röfi az röfi marad.
5/14 anonim válasza:
Mivel vékonyabb alkatú vagyok, furán érezném magam egy testesebb nővel. Mondjuk amíg viszonylag arányosabban néz ki valaki, amit szerintem rendszeres sportolással, meg kiegyensúlyozottabb étkezéssel el lehet érni, akkor elképzelhető hogy nem esélytelen a dolog, egyszer volt hogy egy kicsit husisabb lányba zúgtam bele, elsőre amíg nem ismertem nem jött be, de miután megismertem jobban (csoporttársak voltunk) szerettem volna vele lenni (mondjuk ő nem :D ), és azóta egész vonzónak találom még a mai napig is.
6/14 A kérdező kommentje:
Huhh hat nekem a derekam nagyon vékony, kicsit kockás is a hasam. Egyszeruen a fenekén es a combom nagy.
2016. febr. 26. 21:52
7/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Ha egy lány nagyobb darab az átlagnál az nálam elveszíti a nőiességét, mégpedig egy nő legyen nőies
8/14 A kérdező kommentje:
Hát nemtom. Szerintem lehet valaki nőies attol, hogy van kis husija
2016. febr. 26. 22:10
9/14 anonim válasza:
Nem súly, hanem testalkatfüggő. Nem ugyanolyan egy 160 centis nőn ugyanannyi kiló, mint egy 180 centisen.
Bejön, ha kerek és formás. Az ágyban is jobban szeretem.
Ezt a "mindenkinek a vékony lányok kellenek" szöveget pedig felejtsük már el! :D
10/14 anonim válasza:
Husi = izom.
Kövérség = sok zsír.
Életed teljében vagy, amikor még a leggyorsabb az anyagcseréd ennél csak rosszabb lesz később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!