Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Pufi lányként (van rajtam kb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pufi lányként (van rajtam kb 20 kiló súlyfelesleg) van esélyem egy pufi, mackós párt találni?

Figyelt kérdés
Nem azért szeretnék pufi párt,mert én is az vagyok,hanem egyszerűen az ilyen testalkat jön be.
2015. nov. 27. 05:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Persze, hogy van! Akár az átlagos Férfiaknak is bejöhetsz! Valakinek az jön be! :)
2015. nov. 27. 05:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Persze hogy van;)
2015. nov. 27. 06:17
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Meglepő de nagyon sok férfi szereti a testesebb lányokat, csak kevés, aki be is vallja. Úgyhogy szedd össze magad, mosolyt az arcra, fel a fejet, nagy levegő, és egyszerűen légy kedves, vidám csaj, akivel jó együtt lenni.
2015. nov. 27. 07:20
 4/5 anonim ***** válasza:

szerintem simán :)

22F

2015. nov. 27. 08:07
 5/5 anonim ***** válasza:

dettó ugyanígy vagyok, de szinte lehetetlen ilyet találni :(

20L

2015. nov. 27. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!