Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehet eredményesen ismerke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet eredményesen ismerkedni, hogy abból párkapcsolat is legyen?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok, de még nem volt párkapcsolatom, és egyszerűen fogalmam sincs hol kellene/lehet ismerkedni. Járok egyetemre, de ott nagyrészt lányok van, így az kilőve. Voltam már bulizni is, de ott vagy tök részegek voltak, vagy teljesen magába zárkózva ült 1-1 asztalnál a nagy többség. Vágynék arra, hogy legyen végre párkapcsolatom, csak elég nehéz ismerkedni. Tömegközlekedési eszközön, Facebookon lehet-e ismerkedni? Volt olyan, aki így találta meg a párját? :)

2016. febr. 24. 17:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
12%

Igen a zoknim pontosan így találta meg. Utaztam a buszon és ott hevert egy zokni, felhúztam, mert csak egy volt rajtam.

Üdvözlettel,

Tamás a csövi

2016. febr. 24. 17:42
 2/13 anonim ***** válasza:
Most komolyan te holvagy amikor én Elmegyek szórakozni?
2016. febr. 24. 17:43
 3/13 anonim ***** válasza:
80%

Mindenhol lehet. Pl. suliban, buliban, sportolás közben, edzőteremben, könyvtárban, kiállításon, utcán, uszodában, boltban..stb. A 21. század a lehetőségek tárháza.

Jelenlegi páromat neten ismertem meg. 3 éve vagyunk együtt.

2016. febr. 24. 17:47
 4/13 anonim ***** válasza:
Sok helyen szolítottam már le lányokat, annyit tehetsz, hogy kimész és nem küldöd el azokat akik leszólítanak.... a másik meg az, hogy te is odamehetsz a magábazárkózott emberhez.
2016. febr. 24. 17:50
 5/13 anonim ***** válasza:
Hmm... Hogyan ítéled meg magad? Csúnya vagy?
2016. febr. 24. 17:53
 6/13 anonim ***** válasza:

lányként regisztrálj fel egy társkeresőre, tegyél fel magadról egy képet, és máris válogathatsz a jelentkezők közül.

Üres, kép nélküli profilra 10 perc alatt írnak vagy 3an, akkor te ettől nagyobb rohamra számíthatsz.

2016. febr. 24. 18:18
 7/13 anonim ***** válasza:

Társaság, hobbi, esetleg rendezvények. Nekem az összes ilyen helyekről lett. Buliba csak d*ni akarnak, egyetemen meg valahogy nekem se jött össze... Netet mondjuk nem ismerem, azt nem társkeresésre használom.

N

2016. febr. 24. 18:20
 8/13 A kérdező kommentje:
Hát, tárkeresőn szerintem nagyon nehéz megtalálni azt a fiút, aki tényleg passzolna hozzám (az a tapasztalatom, hogy ott a legtöbb ember hazudik magáról, végzettségéről, kinézetéről, stb... :( ) Egyáltalán nem tartom magam csúnyának, és a környezetem visszajelzéseiből is az jön le, hogy szép vagyok, így a kinézet szerintem nem gond... :) Szeretek olvasni, elég sűrűn járok könyvtárba, de ott sem láttam még helyes fiút (lehet bujkálnak :D ), leginkább az idősebb korosztály szokta magát képviseltetni... :/
2016. febr. 25. 09:28
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
ja, hogy helyes fiú, aha értem, tehát akkor te is csak egy felszínes, külsőt néző akárki vagy, akinek csak a jóképűek kellenek, remélem sokáig egyedül maradsz :) És még kedves voltam.
2016. febr. 27. 12:38
 10/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom hol olvastad kedves utolsó, hogy csak a külső számít nekem... Nyilván valamilyen szinten azt is megnézi az ember (aki mást állít a hazudik). Na meg honnan tudod, hogy nekem épp milyen típusú fiúk jönnek be?! Minden lány más típusú fiút tart helyesnek, ezt jobb, ha tőlem tudod...
2016. febr. 27. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!