Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőnapra felküldeni neki egy szál rózsát? Lehetne ezzel indítani vagy ez marhaság?
Van egy lány az egyetemen ő 20 én 21. Nem teljesen egy szakon vagyunk de van 1 kozos nagyelöadói orank. Sokan mondják h nyugodtan menjek oda es kerdezzem meg hogy ulhetek e mellette vagy h pl nem zavarom e ha odaulok.Es akkor igy indithatnam is az ismerkedest. Azert vagyok igy bezsongva ami 21 évesen kicsit gagyinak tünhet de mindig köszönunk egymasnak es multheten is mosolyogva koszont. Ebbol gondolnám hogy nem zavarná. Vagy ha nem igy kezdeményezek nőnapra koliba kuldeni neki egy szal rozsat vagy valami az mar tul sok elsore mi..
Varom a kommenteket. Köszönöm a válaszaitokat!
Szerintem is sok a rózsa. Inkább ülj mellé.
Nőként mondom.
ne bonyolítsd, csak ülj le mellé :D ha már köszönőviszonyban vagytok, végképp nem gagyi (mondjuk egyébként sem lenne az :D)
magamból kiindulva jobban szeretem a személyesen átadott ajándékot (ugyebár te eltűznél, mire leér) másrészt a "tömeg" előtt történő ilyesmi gesztusok sem tetszenek.
szóval bőven elég, ha először csak odamész hozzá, az ilyesmik majd jöhetnek akkor, ha már randiztok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!