Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőnapra felküldeni neki egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőnapra felküldeni neki egy szál rózsát? Lehetne ezzel indítani vagy ez marhaság?

Figyelt kérdés

Van egy lány az egyetemen ő 20 én 21. Nem teljesen egy szakon vagyunk de van 1 kozos nagyelöadói orank. Sokan mondják h nyugodtan menjek oda es kerdezzem meg hogy ulhetek e mellette vagy h pl nem zavarom e ha odaulok.Es akkor igy indithatnam is az ismerkedest. Azert vagyok igy bezsongva ami 21 évesen kicsit gagyinak tünhet de mindig köszönunk egymasnak es multheten is mosolyogva koszont. Ebbol gondolnám hogy nem zavarná. Vagy ha nem igy kezdeményezek nőnapra koliba kuldeni neki egy szal rozsat vagy valami az mar tul sok elsore mi..

Varom a kommenteket. Köszönöm a válaszaitokat!

2016. febr. 24. 14:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Ha azt nem mered megkérdezni hogy leulhetsz e melle akkor a rózsás témát meg bevallalnád? :D

Amugy kezdésnek ne is rózsát hanem csokit küldj szerintem. A rózsa ilyen szerelmes vagyok beléd told le a bugyid téma szerintem megegyszer mondom szerintem derítsd ki mit szeret és irány a Tesco.

2016. febr. 24. 14:29
 2/13 anonim ***** válasza:
Sőt neis vegyél egy mozijegyet kis cetli mellé amire azt irod a másik fele nállam van. Van e kedved megenni, akarom mondani megnézni a filmet? Ha nem sikerul legalább megnézel egy filmet.
2016. febr. 24. 14:32
 3/13 anonim ***** válasza:
Hmm ezt a másodikat alkalmazni is fogom, megtetszett.
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
először inkább csak ülj le mellé, beszélgessetek
 5/13 A kérdező kommentje:

rendben köszönöm az eddigi válaszokat. ezt a mozisat tényleg bejátszom majd

XD

2016. febr. 24. 14:34
 6/13 anonim ***** válasza:
Lol énis xd
2016. febr. 24. 14:35
 7/13 anonim ***** válasza:
Ha bejön értesítést kovetelek
2016. febr. 24. 14:36
 8/13 A kérdező kommentje:
nem tudom van e köztetetlk kolis de a portán megcsinálnak ilyet hogy mondjuk felviszik neki vagy lehivják (persze addigr a már nem lennék ott csak h odaadják)
2016. febr. 24. 14:37
 9/13 anonim ***** válasza:
Gondolom megteszik sot biztos vagyok benne
2016. febr. 24. 14:39
 10/13 anonim ***** válasza:

Szerintem a rózsa sok, csak kezdjetek beszélgetni, aztán kiderül, hogy milyen, mert simán lehet csak udvarias és barátságos a természete, azért köszön mosolyogva...

Nőként annyit mondok a mozisról, hogy lehet úgy szaladsz falba, hogy nem is ér rá akkor, vagy olyan filmre veszel jegyet, amit ki nem állhat (Mert nincs olyan jó pasi a Földön, hogy én miatta beüljek egy romkomra pl).

2016. febr. 24. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!