Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet átlagos barátnőm úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet átlagos barátnőm úgy hogy nagyon hasonlitok jaksó Lászlóra?

Figyelt kérdés
Többször összekevertek vele és mondták induljak hasonmás versenyre
2016. febr. 24. 07:27
 1/5 A kérdező kommentje:
Úgy hogy 100 ezer a nettóm de jó a bensőm
2016. febr. 24. 07:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Legyen elég, ha jó a bensője a lánynak. Mivel ő sem látja a tiedet, így egyenlő esélyekkel indultok.
2016. febr. 24. 07:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Off jelleggel, férfiként kérdezem: Jáksó komolyan ennyire nem néz ki jól, hogy mindenki hozzá hasonlítja magát? Azt gondoltam, hogy ő azért egy minimum átlagos és humoros kolléga úr.
2016. febr. 24. 11:45
 4/5 A kérdező kommentje:
3. Hát az álla és a tokája miatt csúnya, egyébként szerintem átlagos lenne
2016. febr. 24. 11:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Nő vagyok, nekem vonzó a pasas. Pont amiért sok ember csúnyának tartja, én azt szexepilként látom. :) :D
2016. febr. 24. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!