Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlagos férfinak is szájába szállhat a sült galamb vagy ez csak az átlagos nőknél van?
Unokahugom átlagos lány. Elment egy szórakozó helyre semmit nem csinált oda ment hozzá egy pasi és azóta együtt is vannak úgy hogy semmit nem tett az unokahugom.
Én társkeresőn mindemhol6ott vagyok járok szórakozni is De semmi efy6nő nem jön oda hozzám
Igen az a nőknek a marhasága h a férfi jujj könnyűvérűnek nézi....meg a lóf**aszt. Csak jó duma arra h miért ne....
Egyébként meg nyilván neked kevesebb az esélyed.
nagy kaland odamenni. én is csinálom, pedig nő vagyok. hozzám is jönnek.
a kérdés az, hogy tartod fenn az érdeklődést, miután eldöntötted, jól esik-e a közeledés.
a nők, akiket én ismerek, nem ejtenének pofára csúnyán. az, hogy ne haragudj, nem, leírható veszteség. fel kell rá készülni.
olyat hiába is próbálnál megértetni, ami nem úgy van.
de te biztos jobban tudod. férfi vagy.
Ez csak a nőknél van így,hogy semmit nem kell tenni sem...
Férfiként ha mindent megteszel érte,keményen küzdesz sok éven keresztül is a dolgokért,akkor sem biztos hogy bármi is összejön egyáltalán.Tapasztalatból beszélek...
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!