Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire nehéz lenne egy átlagos nőnek ilyen igényekkel társat találni társkeresőn?
Az a pasi, akinek társkereaőre van szüksége, altalában defektes.
30/f
Sokan írtak neki valóban. Igaz volt olyan aki komolyat akart de nem tudott vele elbeszélgetni mert azt mondta olyan buta volt.
Nem kövér a tesóm 168 cm 61 kg
Nem tudom, hogy mennyire "elég határozott", de ha tényleg a félénkebb pasikat szeretné, akkor nem biztos, hogy jól indít.
Egy félénk pasi pont visszariad egy olyan nőtől, aki esetleg kapásból "maga alá akarja gyűrni" az egóját. És akkor inkább keres mást, egy nála is félénkebbet.
Nem tudom, csak tippeltem.
Ahogy ez is, a társkereső lapok se nagyon alkalmasak normális emberi kapcsolat kialakulására.
Én is voltam pár évig - csak úgy, hátha...
De pár kósza numerán kívül semmi komoly nem alakult ki.
Ha annyira nincs társasága, hogy a neten akar ismerkedni, akkor valami névvel, arccal vállalt fórumokon keressen szimpatikus hozzászólókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!