Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire nehéz lenne egy átlagos nőnek ilyen igényekkel társat találni társkeresőn?

Figyelt kérdés
Húgom egy átlagos aranyos lány. Mondtam neki menj társkeresőre ott biztos találsz párt magadnak. De már egy éve fent van és semmi azt mondja vagy eltűnnek vagy csak szexet akarnak. Szerintem átlagos igényei vannak ami fontos neki az a figyelmesség ész kedvesség őszinteség hűség. Külsőt nagyon minimálisan nézi annyi hogy ne legyen elhízott de nem számít neki a magasság sportosság még szerintem ocsmány pasival is volt. Egzisztencia sem számít neki. Mivel elég határozott nő ezért inkább a visszafogott félősebb pasikat szereti. Ilyen gáz dolog a társkeresők?
2016. febr. 11. 16:02
 1/9 anonim ***** válasza:
60%
Azért az sem mindegy a húgod hogyan néz ki. Mint ahogy ő is, egy férfi is elvárhatja, hogy ne legyen elhízott...
2016. febr. 11. 16:13
 2/9 anonim ***** válasza:
34%

Az a pasi, akinek társkereaőre van szüksége, altalában defektes.

30/f

2016. febr. 11. 16:14
 3/9 anonim válasza:
5%
Ha tényleg átlagos, akkor ilyen havi 4-5 ezren nézik meg az adatlapját és ennek 40%-a ír is neki. Nos ha 12*2 ezer azaz 24 ezer pasiból egy sem volt normális, csak szexet akart, akkor nem tudom. Vagy iszonyú szerencsétlen, mert ennek a matematikai kalkulus szerinti valószínűsége tetszőlegesen megközelíti a zérust, vagy mégis nagyon nézi a külsőt én nem éri be Brad Pitt-nél vagy Antonio Banderas-nál jobb pasival.
2016. febr. 11. 16:15
 4/9 anonim ***** válasza:
82%
Társkeresőn mindkét nemnek nehéz, mert egy szar az egész. A férfiak 90% gyökér akik csak szexet akarnak, és minden nőnek "szia mizu"-kat küldenek, vagy a farkukat. A nők 90%-a meg csak az egóját megy növelni oda ,és esze ágában sincs bárkivel is összejönni onnan. A maradék 10-10% meg hiába normális, mert így alig van esélyük egymásra találni a sok kretén között. Hamar kiábrándul az ember egy ilyen oldalból.
2016. febr. 11. 16:16
 5/9 A kérdező kommentje:

Sokan írtak neki valóban. Igaz volt olyan aki komolyat akart de nem tudott vele elbeszélgetni mert azt mondta olyan buta volt.

Nem kövér a tesóm 168 cm 61 kg

2016. febr. 11. 16:22
 6/9 A kérdező kommentje:
3. Exe akivel 2 évig volt teljesen úgy nézett ki mint Jakso lászló csak vékonyabb volt így nem volt tokája
2016. febr. 11. 16:24
 7/9 anonim ***** válasza:
51%

Nem tudom, hogy mennyire "elég határozott", de ha tényleg a félénkebb pasikat szeretné, akkor nem biztos, hogy jól indít.

Egy félénk pasi pont visszariad egy olyan nőtől, aki esetleg kapásból "maga alá akarja gyűrni" az egóját. És akkor inkább keres mást, egy nála is félénkebbet.

Nem tudom, csak tippeltem.

2016. febr. 11. 20:12
 8/9 anonim ***** válasza:
most megölnek páran ezért, de miért nem jön ide megismerni vkit, ki tudja? én itt vagyok pl. :D
2016. febr. 11. 22:02
 9/9 omba ***** válasza:

Ahogy ez is, a társkereső lapok se nagyon alkalmasak normális emberi kapcsolat kialakulására.

Én is voltam pár évig - csak úgy, hátha...

De pár kósza numerán kívül semmi komoly nem alakult ki.

Ha annyira nincs társasága, hogy a neten akar ismerkedni, akkor valami névvel, arccal vállalt fórumokon keressen szimpatikus hozzászólókat.

2016. febr. 12. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!